Kolmistaan

Livly Clothing Stockalle

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Heippa muruset,

nyt saan viimein paljastaa ihanan lastenvaatemuotijutun, josta olen ollut tietoinen jo vähän aikaa: Ihana ruotsalainen Livly Clothing -lastenvaatemerkki saapuu nimittäin ensi syksynä myyntiin Suomeen. Ja tarkemmin sanottuna Stockmannille.

AUDREY RIBBON COLLAR AND LEGGINGS

ANGEL DRESS

TILDE TOP

Tähän astihan Livlyn ihanaisen tyylikkäitä ja kekseliäitä vaatteita on voinut ostaa ainoastaan nettikaupoista, mutta nyt niitä pääsee sovittamaan ja testailemaan ihan ”oikeaankin” kauppaan.

VALENTINA AND CHARLES BLAZER

LISA COAT

Livly Clothing on tukholmalainen vaatemerkki, joka perustettiin vuonna 2011. Ruotsissa Livlyä myy mm. Tukholman suurimmat tavaratalot NK ja Åhlens, Lontoossa – luonnollisestikin – merkin vaatteita voi  ostaa Harrodsilta.

LIVLY LILAN DRESS

AIDA DRESS

Aikas herkullisia nämä Livlyn tämänkin kesän asut, vai kuinka? Ei ihme, että merkin mekkoja on nähty jopa Ruotsin Estellen ylläkin. En meinaa edes malttaa odottaa, että saan postata teille pian ensi syksyn vaatemalliston helmistä.

LIVLY BOYS CLUB

Kuinka nämä herkkuvaatteet sopivat teidän mielestänne Suomen pienille prinsessoille? Ja prinsseille?

-Karkki-

 Kuvat:

Livly Clothing. Spring/Summer 2013

 

 

Lue myös

X