kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 04.04.2013

Livly Clothing Stockalle

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Heippa muruset,

nyt saan viimein paljastaa ihanan lastenvaatemuotijutun, josta olen ollut tietoinen jo vähän aikaa: Ihana ruotsalainen Livly Clothing -lastenvaatemerkki saapuu nimittäin ensi syksynä myyntiin Suomeen. Ja tarkemmin sanottuna Stockmannille.

AUDREY RIBBON COLLAR AND LEGGINGS ANGEL DRESS TILDE TOP

Tähän astihan Livlyn ihanaisen tyylikkäitä ja kekseliäitä vaatteita on voinut ostaa ainoastaan nettikaupoista, mutta nyt niitä pääsee sovittamaan ja testailemaan ihan ”oikeaankin” kauppaan.

VALENTINA AND CHARLES BLAZER LISA COAT

Livly Clothing on tukholmalainen vaatemerkki, joka perustettiin vuonna 2011. Ruotsissa Livlyä myy mm. Tukholman suurimmat tavaratalot NK ja Åhlens, Lontoossa – luonnollisestikin – merkin vaatteita voi  ostaa Harrodsilta.

LIVLY LILAN DRESS AIDA DRESS

Aikas herkullisia nämä Livlyn tämänkin kesän asut, vai kuinka? Ei ihme, että merkin mekkoja on nähty jopa Ruotsin Estellen ylläkin. En meinaa edes malttaa odottaa, että saan postata teille pian ensi syksyn vaatemalliston helmistä.

LIVLY BOYS CLUB

Kuinka nämä herkkuvaatteet sopivat teidän mielestänne Suomen pienille prinsessoille? Ja prinsseille?

-Karkki-

 Kuvat:

Livly Clothing. Spring/Summer 2013

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X