kolmistaan - Banneri

Moikkis murut,

ja anteeksi postaustauko. Ensin kuvia ei voinut ladata blogiin, ja sitten minulle iski vatsatauti. Oikein ihanaa, etten sanoisi.

Kuulin aamulla töissä, että Etelä-Suomen Sanomissa oli viikonloppuna pikkuinen juttu blogistani! Wou! Kivaa. Tai siis ehkä. Enhän vielä tiedä jutun sisältöä.

Olisiko jollain murusella lehteä vielä tallella? Ja jos on, voisitteko skannata sen minulle osoitteeseen karoliina.k.sallinen@gmail.com. Kännykuvakin käy 🙂

Kiitos! Aurinkoa päivään!

-Karkki-

P.S. Täällä odottaa jo monta ihanaa postausta julkaisia, kunhan saan kuvat näkymään. Vähän ekologisesta terveyssafkajauheesta, sitten yhdestä uudesta ihastuseläimestäni paidan muodossa ja yksi uusi osa taas nettikauppapostaussarjaan. Niin ja sisustustuotesarjajuttu 🙂 Jee! Toivottavasti kuvat pian toimii…

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X