kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 29.04.2013

Chilli sunnuntai

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Maanantaita,

IMG_1874

vähänkö viikko alkaa hyvin, kun sunnuntai on mennyt rennoissa viikonlopputunnelmissa. Joskushan sunnuntai, ainakin meillä, enteilee jo lopun alkuja, ja mielessä pyörii jo seuraavan viikon velvoitteet. Eilen kuitenkin suuntasimme Helsinkiin. Käytiin Makian kevätsiivouksessa ja Espalle kevään ajaksi pystytetyssä taidekahvila Cafe Köketissä.

IMG_1873

Makian myynnit oli muuten ehkä paras erikoismyynti, jossa olen vähään aikaan käynyt. Ainakin, jos hintoja katsotaan. Itse ostin kaksi mekkoa ja t-paidan yhteishintaan 25e, ja Eepi sai 70 eurolla kaksi kauluspaitaa, kaksi t-paitaa ja kaksi puuvillahuivia. Siis kaikki nuo siihen hintaa, johon ei normaalisti saa edes yhtä kyseisen merkin ruutupaitaa!

IMG_1876 IMG_1878 IMG_1877

Reippaasti menneen myyntirupeaman jälkeen vetäistiin Köketin croisut ja kaakaot. Oli muuten lämpimälle juomalle tarvetta, hyytävä tuuli puhalsi lähellä merta!

IMG_1889

Ihanaa viikkoa, ihmiset! Vappuhan on jo huomenna 🙂 Mitä meinaatte tehdä? Perhevappu, vaiko vanhempien omat pirskeet? Helsinkiin on meillä suunta. Taas. Ja varmasti vieläpä näille samoille kulmille. Yöpaikkaa tosin on  vielä arvonnan alla.

IMG_1894

Terkuin:Karkki

Kuvat:Karkki, iPhone 4s & Eepi iPhone 4
Neidin asu: Jeggarit, Name it.
Tennarit, Nike (Stadium).
Huppari, Makia (ystävämyynneistä -11),
Tekonahkatakki, H&M.
Huivi ja pipo, Aarrekid (saatu blogin kautta).
Pony-rattaat, Brio (saatu blogin kautta).

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X