kolmistaan - Banneri

Heippa ihmiset,

jos liikut torstaina Helsingissä päin, suuntaapa Espan lavalle Cafe Köketin pop up:iin. Torstaina vietetään nimittäin kahvilan viimeistä päivää kyseisissä tiloissa, ja päivää juhlistaa ihana kahden tyypin kokoonpano, Duo Couple (klo 14 –>).

Duo Couple on pikkusiskoni Aurooran ja tämän muusikkopoikaystävä-Simon yhteinen projekti. Duo soittaa pääasiassa omia suomenkielisiä biisejään akustisesti, mutta saattaapa mukaan mahtua muutama coverikin.

IMG_2170

Simo on valmistunut muusikoksi konservatoriosta, ja Auriskin on musisoinut koko ikänsä. Hän laulaa mm. Suomen paras kuoro 2011 -voittajakuorossa, Voicessa.

IMG_2168

Olkaa siis paikalle! Harmittaa vietetävästi, etten itse kuitenkaan pääse nauttimaan tällä kertaa musa-antimista. Me olemme nimittäin F:n kanssa tuolloin jo mummon hyvässä hoivassa Hankasalmella.Se tuntui tällä kertaa kuitenkin meille parhaalle menovinkille.

 

Kivaa keskiviikkoa! Nautitaan nyt arskaksta oikein kunnolla, huomiseksi on jo luvattu karmaisevaa säätä…

-Karkki-

Kuvat:
Karkki, Jenni Suhonen ja Marjo Suvanto

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X