Kolmistaan

Living and Room -kutsujen antia

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Heippa,

ja ihanaa perjantaita. Me saavuimme F:n kanssa jo eilen tänne mummolan herkkupatojen ja rakkaiden ihmisten ääreen, kun Eepi saa vielä raataa tämän päivän töissä. Viikonloppu kuitenkin vietetään yhdessä, ja siskot puolisoineenkin saapuvat saman katon alle, ihanaa!

Nämä kuvat eivät kuitenkaan ole täältä mummolasta (vaikka täälläkin on nyt älyttömän kaunista, koska äiti ja isi ovat tehneet oikeaa megaremonttia),vaan parin viikon takaisilta Living and Room- sisustuskutsuiltani Lahdesta.

IMG_1819

Serkkuni Riitta saapui nimittäin poikiensa kanssa meille viikonlopunviettoon, ja samalla hän päräytti käyntiin myös Living and Room:in kotikutsut. Paikalla oli pieni, mutta sitäkin tehokkaampi joukko naisia, ja saimme aikaiseksi oikein todella mukavan lauantai-iltapäivän herkkujen ja kauniiden tavaroiden ympäröimänä.

Living and Room on ruotsalainen sisustustuotteisiin ja -tekstiileihin erikoistunut merkki, jonka toiminta perustuu kotikutsuihin. Olen käynyt useammillakin sisutuskutsuilla ennen tätä, mutta tähän asti en ole kokenut tuotteita oikein omikseni. Moni tämmöinen yrityshän perustuu maalaisromanttiselle tuotteille, eivätkä ne oikein puhuttele minua. Tai siis muiden kodeissa ne näyttävät kauniilta, mutta itse vannon aina yksinkertaisuuden ja minimalistisuuden voimaan.

Living and Roomin valikoima on kuitenkin sellainen, että erilaiset sisustustyylit on otettu huomioon. Se onkin ehkä suurin ero, miten se eroaa muista vastaavista firmoista! Kesäkuvastokin on jaettu oikein tarkoituksenmukaisesti kuuteen osioon sen mukaan, mitä sisustuslinjaa sivuilla vilahtelevat kuvat edustavat. Graceful Vintage hehkuttaa romantiikan ja koristeellisuuden puolesta, kun taas Graphic Line on yksinkertaisuudessaan juuri se minun juttuni. Lisäksi lehti esittelee mm. itämaishenkisen Marrakech Mood -tyylin ja klassisen Living Dreamsin.

IMG_1828

IMG_1829

Yksi Living and Roomin ideoista on myös se, että tuotteet sopivat hyvin yhteen, vaikka ne olisivatkin valittu eri linjoista. Tämän huomasin itse käytännössä vasta oikeastaan silloin, kun katoin kutsujen tarjoilupöytää niin romanttisilla ja yksinkertaisillakin merkin kupposilla ja kannuilla. Olin esimerkiksi ajatellut, että vaaleanpunainen Brunbergin suukko -kulho on aivan liian koristeellinen ja hempeä makuuni, mutta musta-valkoisten graaffisten astoiden seassa se olikin aivan mahtava piristys. Voi kun uskaltaisin muutenkin yhdistellä jatkossa enemmän erilaisia tyylejä! Ihailen aina sellaisia sisustublogien kuvia, jossa erilaisia tyylejä ja aikakerrostumia on sekoiltetu, mutta en itse ole osannut toteuttaa samaa linjaa kodissani. Ehkä tämä astiakombo auttoi katsomaan sisustusasioitakin jatkossa vähän rohkeammin.

Kun syksyn kuvasto saapuu, on pakko varmasti taas buukata kutsut 🙂 Tällä kertaa mukaan tarttui…tai noh, näytän teille ostokseni heti, kun ne saapuvat postista! Jos joku keskisuomalainen (tai muukin!) haluaa Riitta-serkkuni kutsuemännäksi, kannattaa käväistä Riitan Facebook-sivuilla.

-Karkki-

Kuvat:
Karkki

 

 

 

 

 

Lue myös

X