kolmistaan - Banneri
20130612-183101.jpg

Voi juku!
Moni, mukaan lukien minä, manaili viimeisimmän Lindexin Littlephant -malliston kohdalla sitä, että ihanat vaatteet loppuvat jo kokoon 86.

20130612-183210.jpg

Mutta nyt minulla on hyviä uutisia: Viime viikosta lähtien Lindex-myymälöiden hyllyillä on komeillut PikkuFantteja jo vähän isommpienkin lasten (ja heidän vanhempiensa) iloksi. Uusi Littlephant-mallisto nimittäin jatkuu jo kokoon 116 asti. Jes! Nyt Neiti-F:kin pääsee apajille.

Tämmöinen todella nopea kuluttajien pyyntöihin vastaaminen  on mielestäni sitä todellista asikaspalvelua ja ajan hermoilla olemista. Huikeaa Lindex, mii laikii!

-Karkki-

P.S. Arvatkaapas muuten, mitkä PikkuFantit F sai eiliseltä Karisman reissultamme?

Kuvat: Lindex

Kommentit (1)

[…] mallistot olivat minun makuuni pääasiassa liian pissistyylisiä, joten voi kun Seppälä tekisi saman kuin Lindex aivan hiljattain: “Vauva- ja lapsiprintit” myös vähän isommillekin tallaajille, […]

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X