kolmistaan - Banneri
20130615-145703.jpg

Moikkis,

20130615-145732.jpg

Esko on ollut maalaamassa eilisillan (=yön) ja tämän aamupäivän meidän uutta kotiamme Helsingissä, joten F ja minä olemme viettäneet taas vähän kahdenkeskistä äiti-tytär -aikaa.
Aamupäivä meni lötkötellessä, mutta äsken saimme sen verran ryhdistäydyttyä, että veimme lisäystä kirpputoripöydällemme Lahden Lanttilaan. Pöytä 62,vink vink!
Huomenna HKI:n messukeskuksessa on muuteniso kirppis. Sellainen,josta yritetään saada Valtterin seuraaja. Vielä en tiedä, lähtisinkö tsekkaamaan mestat. Toisaalta innostaisi kovastikin, mutta ehkä yksi kesäinen päivä ihan vain perheenkin parissa maistuisi…Eepi ja F eivät ole oikein sellaisia tyyppejä, jotka jaksaisivat penkoa kirppispöytiä tunnista toiseen :)Kivaa lauantaita! Tänään tarvitsen Kotipizzan Ylämummon!

20130615-150158.jpg

Kertokaa mulle ja muillekin alueenne parhaat kirppikset! Erityisesti Keski- ja Etelä-Suomen tarjonta kiinnostaa 🙂

-Karkki-

F: Housut, Lindex (Littlephant) // Kengät, Toms(Calossi) // Paita,Makia // Huivi,Aarrekid (blogin kautta, Rooster-kuosi, syksy/talvi 2013-2014 -malliston maistiainen) // Laukku, Hello Kitty (Jukka-papan tuliainen Korean työreissulta)

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X