Kolmistaan

Kahdestaan

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Moikkis!
20130618-174758.jpg
Jopa on ollut outo vuorokausi. Kävimme viemässä Neiti-F:n eilen Hankasalmelle mummon (ja perjantaina loman aloittavan papan) hoiviin, ja suuntasimme Eepin kanssa kaksistaan lähes samalta istumalta takaisin Helsinkiin.

Tämä päivä on laitettu kotia (12 tuntia putkeen!) ja huomenna sama homma jatkuu. Niin ja eihän ne tekemiset siihen lopu: Viikonloppu menee kamujen häähumussa.

Tästä kaikesta seuraa siis se,että olemme F-murusta erossa kauemmin kuin koskaan ennen. Peräti 6 yötä!

Toisaalta on todella tarpeellista,että saamme laittaa uuden kodin kuntoon kaksistaan,koska Neiti-F:n kanssa näin kokonaisvaltainen puuhailu ei olisi mitenään mahdollista. Ja onhan tietysti kivaa myös juhlia kavereiden onneakin yömyöhään…mutta….

Kyllähän meille tulee ihan hirmuinen ikävä Neitiä!! Siitäkin huolimatta,että tiedän typykän olevan superhyvissä ja rakastavissa käsissä. Niin ja: Hän tuskin meitä edes muistaa ikävöidä,mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa 😀

Miten teidän perheessä lapset yökyläilevät? Miten erossaolo sujuu? Ja mikä on pisin aika,jona ette ole nähneet?

Kämpänlaittoterkuin:Karkki

Neidin asu kesäkuun alulta:
T-paita & koirahame // PO.P // saatu blogin kautta
Neule // Lindex
Sukkikset ja panta // H&M

Lue myös

X