20130709-213116.jpg

Oi ihanaa!

Mun isi, eli F:n pappa, teki eilen megaluokan varastoinventaarion sillä seurauksella, että laatikoiden kätköstä paljastui toinen toistaan ihanempia retroleluja 80- ja 90-luvulta. Poneja,nukkeja,kirjoja ja Legoja. Kaikkea mahtavaa, mitä kolmen pienen tytön taloudessa onkaan aikanaan voinut olla.

20130709-213128.jpg

Ehdoton F:n (ja minun!!) lempilöytä eiliseltä oli Legot. Astianpesukonepesun jälkeen Legot pääsivät suoraan leikkeihin,ja johan oli muuten ihana nähdä, että nämä lelut eivät ole aikaa kavahtaneet. Päinvastoin! Eikös ole aika huikea tuo vihreä kylpyhuonekalustus ja olkkari takkoineen?

Legot on muuten huippuleluja juuri siinäkin mielessä, että ne voi pestä ihan rohkeasti astianpesukoneessa. Ja oma kokemukseni on, että nämä 2010-luvun vastaavatkin ovat aivan yhtä laadukkaita tässä(kin) suhteessa kuin edellisten vuosikymmenienkin palikat. Voi kun vaan nuo huonekalusarjat tulisivat uustuotantoon! Miten olisi Lego-maailman taulutelkku tai tietokonenurkkaus 🙂

Leikkivätkö teidän lapsenne omilla lapsuuden leluillanne? Mikä on noussut uusiosuosikiksi?

-Karkki-

X