Kolmistaan

Gugguu-guumepäivät

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Gugguu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nenäliinoja, villasukkia, lötköilyä, iPad, Netflix, YleAreena, Tatu ja Patu, Miina ja Manu, Nella-kirjat, palapelit, muistipelit, ja paaaaaljon mehua ihanasta uudesta Mehujehusta . Niistä on F:n ja minun viime päiväni rakentuneet. Syksyn ensimmäinen kunnonflunssa ja sairauslomajakso on siis korkattu. Niisk ja köh siis vaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilistä päiväämme kotona piristi postin kolahdus eteisenlattialle. Gugguu muisti F:ää ihanalla leggaritpaita -setillä, ja minun ilokseni posteljooni toi Kaksplussan (vai oliko se muuten jo tiistaina?), sekä Koti ja keittiö -lehden (asuntokaupan kylkiäinen Kiinteistömaailmalta).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Guggusta ihan vain näin alkututustumisen perusteella kaksi huomiota. Ensinnäkin asun kangas tuntuu todella, todella, napakalle ja laadukkaalle. Uskaltaisin nyt väittää, että (ainakin ennen pesukokemuksia) tämä on parasta trikoota, johon olen koskaan lastenvaatemaailmassa törmännyt. Toinen asia, johon heti kiinnitin huomiota, on vaatteiden mitoitus. Kuten tiedätte, F on keskivertoikäistään reippaasti pidempi tyttö, ja siksi ongelmaksi usein muodostuukin (ainakin halpaketjuliikkeiden) leggarit: Jos lahkeet ovat tarpeeksi pitkät, on vyötärö aivan liian iso. Näissä Gugguun pöksyissä riitti kuitenkin lahkeen pituutta reippaasti, ja vyötärönauhakin oli tarpeeksi napakka. Aikas jees.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa torstaita, tyypit! Tämä lähtisi nyt taas pötköttelemään. F nukahti päikkäreille 2,5 tunnin väsytystaistelun jälkeen, vaikka itse siinä ekan tunnin kohdalla pommppasikin pystyyn ja totesi ” ei tästä nukkumisesta tuu nyt yhtään mitään”. Onneksi kuitenkin tuli 🙂 Lepo on meille molemmille nyt ekstratärkeää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Karkki-

P.S. Yritän saada vanhan Olympukseni skulaamaan, vaikkein ole tätä koskaan varmasti edes osannut käyttää. Plaah. Siksi vähän tämmöinen sumeahko kuvasato tänään.

 

Sukat, Lindex // Unisex-paita ja leggarit, Gugguu (saatu blogin kautta) // Mehujehu Korjaamon lastenmarkkinoilta // Kirjainmuistipeli, Tiger

 

 

 

 

 

Lue myös

X