Kolmistaan

Panama-otsis

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Tadaa!

Uudet hiukset, olkaa hyvä!

Sain eiliseksi  kampaaja-ajan punavuorelaiseen, surffihenkiseen, Panamaan. Itse asiassa tunti siitä, kun olin tekstannut Panamassa työskentelevälle kamulleni, Marialle, istuin jo viitta päällä kampaajan tuolissa. Nopeaa toimintaa. Aikailu ei kuulu tapohini 🙂

Latvoista lähti 15 senttiä, ne kerrostettiin ja lopuksi latvat saivat hiukkasen vaalenarusketia raitoja (näette paremmin nämä, kun pääsen ottamaan järkkärillä kuvia). Muu hiusten väri jätettiin omakseni, joten juurikasvua ei tarvitse pelätä.

Otsis oli tietysti tämän kampaajareissun The Juttu, ja voi että: Olen niin tyytyväinen lopputulokseen. Itse asiassa, en ole koskaan ollut näin onnellinen kampaajakäynnin jälkeen! Hiukset ovat aivan oman tuntuiset, vaikkakin tarpeeksi uudistuneet. Juuri siis sitä syksyn piristettä, jota lähdinkin hakemaan.En voi kun siis suositella Panaman matkaa teillekin.

Kampaajafobiani on nyt siis selätetty, jes! Olipa virkistävää ja erilaista lähteä kampaajan luota niin, etten tihrustanut itkua jo heti ulko-ovesta pois astuessa 😉

Kivaa keskiviikkoa! Sade ei haittaa yhtään!

-Karkki-

 

Lue myös

X