Kolmistaan

ARVONTA, Katu-uskottavat Crocsit

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Jauzaa!

Torstai. Viikko voiton puolella, ja marraskuu jo mielessä.Päivät menevät kauheaa haipakkaa. Arkipäivät varsinkin. Tänään iski vielä migreenikin. Toivottavasti kunnollinen lääkeannossetti kaatoi sen lopullisesti. Raikas ulkoilma F:n kanssa teki ainakin hyvää tälle päälle.

No mutta sitten päivän varsinaiseen aiheeseen: Kenkiin. Ja vieläpä Crocs-sellaisiin.

Kun puhutaan Crocseista, mieleen ei ehkä ensimmäiseksi tule coolit kaupunkikengät. Itseni täytyy ainakin myöntää, että vielä pari viikkoa sitten assosiaationi tästä merkistä liittyi  mökkikenkiin, pyykkitupakenkiin, saunavuorolle mennessä paljaisiin varpaisiin sujautettaviin perus-Crocseihin. Ja niitähän meillä on kaapit pullollaan. Maalla ja kaupungissa. Mutta vaikka perinne-Crocsit ovatkin superkätevät moneen käyttötarkoitukseen, en pitänyt kovinkaan todennäköiselle, että lähtisin niissä kotiovea tai mökkirantaa pidemmälle. Vai lähtisinkö? Ehkä minun piti uudistaa ajattelumalliani tässäKIN asiasta.

Selailin muutama viikko sitten nettiä, etsien F:lle ja minulle sopivia talvikenkiä. Vettä hylkiviä, helposti puettavia, hyvännäköisiä ja lämpimiä. Jonkin blogilinkin takaa ne sitten löytyivät. Täydellisen näköiset arkitalvikengät.  Mutta mitä ihmettä? Nehän olivat Crocsit.

Aluksi itse asiassa luulin, että olin löytänyt jatkajat F:n ja minun viimetalvisille Soreleille, mutta pian huomasin, että mallit, joita katselin, löytyivätkin Crocsin mallistosta.

Niinhän siinä sitten lopulta kävi, että minun oli luovuttava ennakkoluuloistani. Ja onneksi tein niin. Viikon alussa blogiyhteistyöpaketista paljatui Crocsit mutsille ja tyttärelle.

Omani taidan esitellä teille vasta talvitakkikuvien kera (nyt olen töpsötellyt superkevyillä kengillä testin vuoksi vain sisällä), mutta F halusi – tietenkin – vetäistä tennarit jalkaansa jo heti paketista avaamisen jälkeen.

F:n kengät ovat AllCast Leather Duck Bootsit, eli nahkapäällysteiset, vettä hylkivät tennarit niin kaupungille kuin pihaleikkeihinkin. Kengissä on lämmin karvavuori, joten lähtö näillä ja hiutusen kylmemmilläkin keleillä on helppoa, koska villasukkia ei tarvitse lainkaan (ja yksin vaatekappale vähemmän puettavaa, on aina plussa). Tosin vaikka kuvassa näyttää, ettei sukkaa ole lainkaan, kyllä ohut sellainen sentään kannattaa jo vetäistä 😉 F puki itse sukat ja kengät, ja sukka oli rytyssä varpaiden kohdalla.  Kengät ovat muuten lisäksi todella kevyet, ja niiden Croslite-pohjan ulkonystyrät vähentävät liukastumisriskiä. Ihan jees tämmöisille vauhtimimmeille, muuten!

Kirsikkana päälle on tietysti tennareiden väri. Violetti, liila, pinkki, vaalenapunainen. F rakastaa, F myös suostuu käyttämään. Jes!

Ja nyt vielä postauksen arvontaosioon. Tittididii, dii dii : Teillä on nimittäin myös mahdollisuus päästä onnellisiksi Crocs-kenkien omistajiksi osallistumalla arvontaan, ja napaamalla sieltä lapsellenne kengät syksyn loskakeleille, talven pakkasille tai vaikkapa etelän reissulle. Arvon siis Kolmistaan-lukijoiden kesken yhdet vapaavalintaiset lasten Crocsit. Aika siistiä, vai mitä? 🙂

Jos, ja kun, haluat arvontajoukkoon mukaan, toimi näin:

  1. Klikkaa itsesti Crocsin siville tästä,  ja valitse sieltä mieleisesi lasten Crocsit.
  2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi tämän postauksen kommenttilaatikkoon, ja laita viestiisi samalla myös kenkämalli, väri ja koko, jonka toivoisit voittavasi.
  3. Odottele, ja pidä peukkuja, että juuri sinun arpasi on kaikkein onnekkain 🙂

Aikaa osallistua arvontaan on viikko, eli pistäpä kommenttisi tänne 7.11.2013, klo: 22.00 mennessä.

Ilmoitan voittajan blogissa 8.11, sekä postailen voittajalle vielä henkilökohtaisesti sähköpostiin.

Hyvää arvontaonnea tämän söpöliinin siivittämänä!

-Karkki-

* Takki, H&M // Farkut, Pomp DE lux // Hattu, Costo // Huivi, Makia // Lapaset, mummon kutomat // Reppu, Fjälräven // Kengät, Crocs (saatu blogin kautta)

 

Lue myös

X