Kolmistaan

Reima-arvonta, eli lämpöä talven viimaan!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Heippa,

Tutustunut ”uuteen” Reimaan, eli Reimatecin täysin uudistuneeseen ilmeeseen vasta muutama viikko sitten, kun kävin Reiman showroomilla katsastamassa talven (ja ensi keväänkin!) lämpövarusteita. Jotenkin olin aikaisemmin ajatellut, että Reima on sellainen ysäriajoille jämähtänyt merkki, joten en ollut edes koskaan katsastanut merkin valikoimaa ulkovaateostoksia tehdessäni.  Täytyipä kuitenkin todeta, että olin ollut Reiman suhteen täysin väärässä. Näky oli oikesti aika WAU!

Mallisto oli täynnä toinen toistaan coolimpia talvikamppeita. Lämpimiä ja  teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomaisia, mutta silti myös aivan kaupunkivaatekelpoisia. Ihan semmoisia, että voisin itsekin haluta napata malliston tuotteita käyttööni, jos kokoa vain olisi riittävästi.

F on saanut testailla Reimatecin toppatakkia  nyt jo muutaman viikon ajan hyvin tuloksin, eikä edes keltainen väri ole ollut niin arka käytössä, kuin aluksi odotin. Ehkä kankaan hylkivä pinta onkin todella pitänyt takin puhtaannäköisenä möyrinnästä huolimatta. Nyt Kolmistaan-seuraajillakin on mahdollisuus voittaa minityypeilleen joko Reimatecin haalari tai takki. Molemmat arvottavat ihanuudet ovat kokoa 80, mutta koot ovat melko reiluja. F:llä on mm. toppis kokoa 104, vaikka Ticket Outdoorin toppahaalarikin on jo kokoa 110.

Jos ja kun arvontavoitto kiinnostaa, teepä näin: Käy klikkaamassa Kolmistaan-facebooksivuilla tykkää-nappulaa. Kun tämä on tehty, ilmoita tykkäämisestäsi vielä tänne kommenttikenttään oman sähköpostiosoitteesi kanssa. Laitapa viestiisi myös se, kumpi tuote on toiveesi numero yksi, kumpi kakkostoive. (Esimerkkivastaus: Tykätty. Haalari. maijameikäläinen@ömail.fi) Arvontaan voi osallistua 10.12.2013, klo 20.00 asti.

”Vanhat” tykkääjätkin voivat toki osallistua! Meikäläinen ei unohda old school -kolmistaanlaisia 😉

Kivaa päivää! Meillä on taas sairastupa käynnissä. F:lle nousi yöllö hurja kuume. Eepi oli sisarhentovalkoisena tänään, minun vuoroni on huomenna. Paljon mehua, kirjoja ja pötköilyä. Toivotaan, että menisi tauti pian ohi.

P.S. Reimalla on nyt muuten menossa aika hauska kampanja, jossa neljä perhettä voittavat matkan Nasan päämajaan, Kennedy Space Centeriin. Jos haluat siis haalarin lisäksi avaruushenkisen reissun, kannattaa osallistua täältä.

 

Lue myös

X