Kolmistaan

Satasella Polarn O. Pyret -lahjat kuudelle lapselle

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Moikkista!

Popituspostaukseni, ja viime sunnuntain Kalevan haastattelun jälkeeni, moni tuttu ja tuntematon on tullut juttelemaan minulle Polarn O. Pyretin vaatteista. Faneja ja anti-faneja on tullut vastaan, samoin niitä, jotka vasta tuon postauksen jälkeen ovat marssineet liikeeseen kurkistamaan, miltä ne paljon puhutu raidat oikein livenä näyttävätkään.

Jos mietin PO.P-keskustelujen yleistä linjaa, ovat lähes poikkeuksetta jokainen tuoteperheeseen tutustunut tyytyväinen Polarn O. Pyretin laatuun. (Jopa nekin, joita itse kuosit eivät sykähdytä niin paljon!) Hinnat ovat kuitenkin joidenkin mielestä liian kovia.

Muistan itsekin miettineeni mutsiutumisen alkutaipaleella, miten lasten sukkikset voivat maksaa melkein 20 euroa, ja onko ulkovaatteesta järkeä maksaa satasta. Ja olen edelleenkin sitä mieltä, että esim. koon 50 juhla-asun ei tarvitse kestää kymmeniä pesuja (jos ei meinaa A.) hankkia kymmentä lasta tai B.) juhlia kuukautta putkeen), mutta kokemus on myös osoittanut, että lastenARKIvaatteiden pestävyys ja laadukkuus ovat yksinkertaisesti se, mihin kannattaa satsata, ja mistä joutuu luonnollisesti myös maksamaan. Ennemmin siis ne yhdet nypyttömät sukkikset, kuin kahdet ekassa pesussa kulahtaneet.

Viime keväänä ilahduin valtavasti, kun kurkistaessani PO.P:n kevätmallistoon huomasin mallistoon tulleen myös monia todella edullisiakin tuotteita. Jopa niinkin edullisia, että ne pystyivät kilpailemaan aivan edullisempien ketjuliikkeidenkin kanssa.

Vaikka olinkin aluksi iloinen edullisesta linjasta, mietin samalla, voiko tuotteiden laatu olla samaa kuin vähän hinnakkaimmissa Popeissa. Mutta niinhän käytäntö on osoittanut, että edulliset Popit kestävät käyttöä ja pesua siinä missä arvokkaammatkin. Ainoa ero näissä tuotteissa on toki se, että kuoseja ja esim. raitoja on näiden osalta vähemmän saatavilla.

Tänä jouluna sain valita blogiyhteistyönmerkeissä lähipiirimme lapsille ja nuorille Polarn O. Pyret -lahjat. Edulliset sellaiset.

Ja tämmöisiin edullisiin PO.P-lahjoihin päädyin:

  • 3 kuukautta vanhalla ystäväni pojalle tilasin Sirkus-malliston bodyn (19.90e)
  • 5- ja 8-vuotiaille F:n pikkuserkkutypyille pesukarhupaidat (14.90e/kpl)
  • 11-vuotiaalle F:n pikkuserkkutytölle outlet-osiosta mustaraitainen paita (15.00e)
  • varhaisteinille F:n pikkuserkulle jo aikuistenmallisosta pikkupöksyt (10.90e) ja sukat (8.90e)
  • F:lle mustat sydänsukkikset (14.90e)

Paljastuuko teidän paketeistanne tänän vuonna Polarn O. Pyretiä?

Kivaa iltaa! Huomenna on SE päivä.

-Karkki-

* lahjat saatu blogiyhteistyön kautta

 

 

Lue myös

X