Kolmistaan

Viikonloppukassi kahdelle?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Terkkuja paljon parjaamastani junasta. Kivaahan täällä on! Eväät hyvät, meisinkin hyvä. Hinta rasvainen. Aika perus.

Me lähdimme F:n kanssa junamatkaan ensimmäisen kerran niin, ettemme ottaneet laisinkaan mukaan vaunuja tai rattaita. Vaunut ovat olleet mukana viimeisen vuoden oikeastaan vain kahdesta syystä (F siis jaksaa kyllä jo kävellä pidempiäkin matkoja).

Ensinnäkin ihaniin Brio Ponyihin on voinut kätsysti pakata paljonkin kampetta. Istuinosan alle on mahtunut SkipHopin pöllömatkis, ja työntoaisaankin on voinut laittaa tavaroita roikkumaan.

Toisekseen olen ajatellut, että rattaat ovat osa junamatkaamisen turvallisuutta. Kun F istuu rattaissa, hän ei niin helposti pääsee karkaamaan laiturialueella 🙂

Eilen pakatessani kuitenkin ajattelin, että emmeköhän selviä jo sen verta pienellä määrällä kamaa, ettei pariksi yöksi matkalaukkua tarvita. Toisekseen: Rattaiden kanssa liikkuminen on aina vähän jähmeämpää kuin ilman. Junassa pitää etisä niille säilytyspaikka, ja laiturialueella on matkattava hissillä (jossa haisee AINA virtsa!).

Minun perus-Kånkeniini tuli kaikki vaatteet, iPad, kauneus-, lääke-  ja hygieniajutut, sekä suurimmat ja painavimmat eväät. F:n mini-Kånkeniin, jonka hän sai kummitädiltään joululahjaksi, pakattiin myös kaikkea todella tarpeellista: Barbiet, Sylvanian Families -eläimet, värityskirja, kynät, Uno-pelikortit, keksit, pillimehut ja Minni Hiiri.

Vaikka koko viikonlopun kampeet saimmekin juuri ja juuri sullottua mukaan, olisi nyt haussa jokin hieman isompi viikonloppureppu tai minikokoinen rinkka.

Vaikka tiedänkin kettureppuilun olevan aina teiniä, en voi sille mitään, että ne miellyttävät silmääni. Siksipä olenkin katsellut seuraavia ihanuuksia: Kahta erikokoista matkareppua, mega-Kånkenia ja retrorinkkaa.

Onko teillä kokemuksia mistään edellisistä? Vai suositteletteko jotain muuta selässä kannettavaa viikonloppukassia? Hinta maksimissaan 150e.

Ihanaa viikonloppua!

-Karkki-

Lue myös

X