Kolmistaan

Wranglerit hellivät kuivia talvijalkoja!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Moikkista!

Olen todennut viimeisen parin vuoden aikana, että tunnen oloni kaikkein kotoisimmaksi, ja samalla myös eniten omaksi itsekseni, farkkuvaatteissa. Aina välillä yritän tehdä syrjähyppyjä asiallisemman tyttö/naistyylin puolelle, mutta sitten palaan aina farkkuvaatteisiin. Farkkupaidat, farkut, farkkushortsit, farkkumekot, farkkutakit ja farkkuliivit. Onhan se aika hauskaa, miten yksi materiaali taipuu niin moneksi, niin moneen tyyliin ja tilanteeseen.  Joskus on ihana yhdistää farkkua tyttömäisesti kukkapaitaan ja balleriinoihin, joskus on taas kiva rentoilla tennareiden ja ruutupaidan kanssa. Voin kuitenkin sanoa, että lähestulkoon jokaikisen asuni kulmakivi on farkkukangas.

En ole ollut mitenkään erityisen merkkiuskollinen farkkuvalintojeni suhteen. Paidoista minulta löytyy niin Onlyn, H&M:n kuin JC:nkin denimiä, jeggarit ovat yleensä GinaTricosta tai Dr.Denimiltä, oikeat farkkufarkut pääosin Nudein Hai Kai -mallia.

Tämän kevään uusi farkkuihastukseni on kuitenkin Wrangler. Vaikka eihän merkki toki mikään uusi ole, vaatekaapissani on Wranglereita näkynyt jo usean vuoden ajan, ja merkin historiakin ulottuu yli sadan vuoden päähän. Ei siis ihan mikään heppoinen tähdenlento farkkumarkkinoilla!

Se, miksi Wrangler-kuumeeni on noussut juuri tänän keväänä korkeuksiin, johtuu siitä, että Wrangler on lanseerannut Sping/Summer14-mallistoonsa muutaman aika huikean – ja minun mielestä todella innovatiivisen – idean.

Ensinnäkin talvipakkasten runnelemille korppuihokoiville on luvassa huikaisevan hauska Denim Spa-mallisto, joka nimensä mukaan hellii jalat kauneushoitolan tapaan. Denim Spa -farkut okin kehitetty lisäämään jalkojen ihon kosteutta kankaaseen lisättyjen luonnollisten öljyjen ja E-vitamiinin avulla. Wrangler lupaa, että  muutaman käyttöviikon jälkeen jalkojen tulisi  tuntua kosteutetuilta ja silkkisiltä. Kuulostaa kyllä niin hyvälle, ainakin näiden hilseilevien jalkojen omistajana, että kiusaus koittaa balsamipöksyjä on aika suuri.  Spa-farkkuja valmistetaan neljässä mallissa, ja niiden pitäisi tuoksuakin kaiken lisäksi kevään raikkaalle. Hitsi kun en tajunnut nuuhkaista farkkuja Wranglerin kevätesittelyssä.

Toinen syy, miksi olen nyt niin intona Wrnaglerista, liittyy tapaan, jolla merkki on päivittänyt farkkuvaatteita ja kankaiden kuoseja. Sen lisäksi, että niin farkkuhousuihin kuin muihinkin farkkuvaatteisiin on tehty erilaisia pesuja ja kulutusasteita, komeilee denimin seassa niin maasto-, kukka-, kuin pilkkuprinttejäkin. Erityinen suosikkini on myös ihanat pilvifarkut, joissa on taivasmaiseen fiilikseen on päästy kikkailemalla valkoisen ja sinisen pesun avulla.

Oletteko Wrangler-käyttäjiä, vai puhutko jokin toisen farkkumerkin pielestä? Entä millainen farkkuyhdistelmä on oma lempparisi? Voi kun joku keksisi kivan tavan käyttää farkkuhameita. Omaan makuuni farkkuhameet ovat liian teinejä, ja toiset mallit taas liian mummoja. Mistä mahtava farkkuhamemalli ja -kuosi?

-Karkki-

Kuvat: Wrangler

Lue myös

X