Kolmistaan

Talvi-Crocsit ja kerrospukeutumista

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Vielä jouluna luulin, ettei tänä talvena tarvita villakerroksia tai kumisaappaita järeämpiä kenkiä, mutta niinhän siinä vain kävi, että kyllä se talvi sieltä tuli. Ja oikein kunnollakin.

Minua ihan nauratti uudessa Ellessä ollut vinkki, jossa kerrottiin tyylikkäin kuvin, kuinka talvellakin voi pukeutua muodikkaasti. Huopahattu ja nahkatakin päälle vetäisty turkisliivi toimivat ehkä Keski-Euroopan talvissa ja taksimatkoilla, suomalaisen koulun välituntivalvonnassa villasukat ja untsikka ovat fiksumpi vaihtoehto.

Vaikka kyllähän minäkin melkein 15 vuotta ajattelin, että tyyli ennen mukavuutta. Mutta kaipa se vanhuus sieltä on sitten iskenyt. Tai junttius. Tämän kahden viikon aikana töihin olen suunnannut joko toppahousuissa tai villapöksyissä.

Oman talvipukeutumiseni tärkein elementti onkin perinteinen kerrospukeutuminen. Kolmet sukkikset ei ole todellakaan liikaa! Eikä neljä paitaa.

Olen huomannut, että minun talvimukavuuttani lisäävät kaksi asiaa: lämpimät jalat ja suojattu kaula! Jos nämä asiat eivät ole kunnossa, ei auta, vaikka muualla kropassa olisi kuinka lämmintä vaatetta. Siksipä mahdollisimman lämmin kaulahuivi ja Crocsin talvikengät ovat olleet ehdottomat työmatkoilla ja F:n kanssa ulkona.

Millä vinkeillä sinä selätät kylmän?

Ihanaa uutta viikkoa!

-Karkki-

*Takki, Elvine // Huivi ja korvapanta, Kaksitvå // Nahkarukkaset, Tiger // ”Villa”housut, H&M (ja alla oikeat villapököt, Lindex) // Kengät, Crocs (blogin kautta saadut)

Lue myös

X