Kolmistaan

Minna Parikkaa tai sitten ei kuitenkaan

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Moikkis!

Muistan elävästi muutaman vuoden takaisen keskusteluni Coston-miesten kanssa siitä, kuinka he suhtautuvat ”sitimarketkostoihin”, eli täysiin kopioihin (mutta vaan aika paljon huonompilaatuisiin ja epäeettisimpiin tupsupipoihin), joita Coston suosion jälkeen alkoi tulla joka toiseen markettiin tai anttilaan.

Olin kuvitellut, että costolaiset olisivat harmissaan kopioinnista, mutta pojathan olivat vain mielissään. Costolaiset sanoivat, että heidän on varmasti pitänyt tehdä jotain oikein, jos kerran kopioijatkin innostuvat. No niinhän se oikeasti onkin! Kukapa tekisi toisinnon jostain huonosta.

Ajatteleekohan Minna Parikka näin, kun näkee nämä tämän kevään Tommy Hilfigerit? 🙂 Tuli vaan mieleen tämä, kun tämmöiset näin Hilfigerin kevät/kesä -esittelyssä taannoin.

 

-Karkki-

 

Lue myös

X