Kolmistaan

Crocsin kevät/kesä 2014 + ALEKOODI

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Moikkis!

Muistatte varmaan, kun F ja minä saimme Crocs-yhteistyön kautta syksyllä valita meille molemmille typyille (tässä ja tässä) uudet talvikengät. Niin ja potkaisihan onni yhtä lukijaanikin Crocs-yllärillä, kun pari talvikenkiä löysi uuden kodin erään Kolmistaan-lukijan kotoa.

Tänä keväänä Crocs-yhteistyöni jatkuu, ja ensimmäinen hommani sen tiimoilta olikin esitellä teille omat suosikkini Crocsin SS/2014-valikoimasta.  Tämmöiseltä Kolmistaan-joukon Crocs-suosikit näyttävät. Viimeistään tämän kesän pitäisi todistaa, että Crocs on muutakin kuin mökkikenkiä, vai kuinka? 🙂

 

Yksi tämän vuoden kovimpia juttuja on ärhäkän väriset huomilenkkarit, joita löytyy jo lähes jokaiselta urheilu- ja vapaa-ajankenkämerkiltä. Crocs ei jää tässä kisassa ainakaan muiden varjoon, niin herkkuja värejä on tarjolla.

Suomen kesä. Kyllähän te tiedätte. Kaikkeen on varauduttava myös kenkien osalta. Aivan ehdoton suosikkini on tuo sateenkaarenväreissa hohtava sandaali-ihanuus.

Purkkarit. Viimeksi sellaiset olen omistanut vuonna -93. Olisiko nyt aika uusintakierroksen?

Kevään jokainen muotilehti on nimennyt läskipohjaiset ”terveyssandaalit” kesän kuumimmaksi kenkähittituotteeksi. Hei vähänkö jees! Nyt voi olla sekä trendikäs, että mukavuudenhaluinen yhtä aikaa.

Nyt teillä Kolmistaan-lukijoilla on mahtava mahdollisuus päästä nauttimaan Crocsin-tuotteista vähän normaalia huokeampaa hintaan. Klikatkaapa siis tästä, niin saatte tiistain ja perjantain välisenä aikana (11.-14.3.2014)  ostostenne loppusummasta -20% kirjoittaen koodin KOLMISTAAN20 alekoodikenttään. Tarjouksen saa myös aletuotteista (muihin kampanjoihin sitä ei voi kuitenkaan yhdistää), joten erityisesti menneen kauden talvi- ja välikausikengät saa nyt tulevaisuutta ajatellen superhuokeaan hintaan.

Mukavia shoppailuhetkiä!

– Karkki –

*bloggaaja tekee yhteistyötä Crocsin kanssa

 

 

 

Lue myös

X