Kolmistaan

Alkkaripussukat kiertoon

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Moikkis!

Vähän aikaa sitten Lähiömutsi-blogin ihana Hanne esitteli kauniita ommeltuja säilytyspusseja palapeleille, ja minua ihan hymyilytti, kuinka samanlaisten pienten arjen säilytyspulmien kanssa lapsiperheet oikein kamppailevatkaan. Minä kun olin juuri samoihin aikoihin ajatellut kertoa teille, kuinka meillä palapelit säilytetään.

Nuo Hannen pussukathan ovat aivan äärettömän kauniita, ja soveltuvat oikean kokonsa puolesta peleille paremmin kuin tämä minun idikseni. Mutta koska ompelu – kuten tiedätte – ei ole minun juttuni, on tämä minun pussukkaidikseni vieläkin helpompi toteuttaa. Tässä kun ei tarvitse tarttua edes parsinneulaan 🙂

Tiedättehän ne pussukat, joissa miesten boxerit ja pienten tyyppien alkkarit usein myydään kaupassa? Ennen olen inhonnut tätä turhaa muovisälää, mutta en kuulkaas enää. Joulun pussukkakasojen jälkeen nimittäin tajusin, että muoviset pussit sopivat usein todella kätevästi pelien säilyttämiseen. Ehkä palapelien alustat eivät aina pussiin mahdu, mutta toisaalta: Näistä näkee ainakin todella kätevästi heti läpi!

Ajattelinkin ehdottaa, että kirjoittelisitte tänne minun blogini alle omat kierrätys/säilytysvinkkinne. Sellaiset arjen pienet oivallukset, joista voisi olla apua muillekin. Jos vinkkejä tulee oikein paljon, voisin tehdä niistä erillisen postauksenkin.

Jakakaapa siis viisauttanne meille muillekin (niin ja niitä hyvänmielenleffavinkkejä kaivataan edelleen!).

-Karkki-

P.S. Lapsuudenkodissamme pestiin muuten kaikki purnukkamalliset ihovoidepurkit käytön jälkeen, ja niistä tuli meille tytöille sitten pinni- ja pompularasioita. Samoin monet ruokapurkit sopivat uudelleenkäytettäviksi. Tällä hetkellä meillä on kierrekorkillisessa, tuunatussa viinipullossa, huuhteluaine kylpäpärin kaapin päällä.  On kuulkaas paljon kauniimpi kuin se kaupasta ostettava muovinen huuhteluainepurnukka.

 

Lue myös

X