Kolmistaan

#mllhyväntekeväisyysmuotinäytöshaaste

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Moikkis!

En ole koskaan osallistunut yhteenkään blogihaasteeseen. Ei ole tullut kohdalle vielä sellaista haastetta, jonka olisin kokenut erityisen tärkeäksi tai omanlaisekseni.

Mutta nytpä päätin kuitenkin pistää pystyyn ihan oman haasteeni. Toivottavasti tämä kolahtaa mahdollisimman moneen bloggaajaan. Ja mikä parasta, haasteeseen voi osallistua vielä muutkin kuin bloggaajat: Firmat, työyhteisöt ja ihan jokainen yksityinen henkilökin.

Haastan teidät osallistumaan MLL:n Uudenmaanpiirin hyväntekeväisyysmuotinäytökseen tiistaina 13.5.2015 Vanhalla ylioppilastalolla. Tilaisuuksia on päivän aikana kaksi, muotinätyösken malleina toimivat mm. Kaarina Kivilahti, Kim Herold, Pete Parkkonen, Anna Puu ja Jussi69. Ja lavalle musisoimaan kiipeää mm. Musta Barbaari. Näytösten tuotto menee MLL:n perhekummitoimintaan sekä uuden lastensairaalan rakentamiseen. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

MLL:hän on miltei satavuotias suomalainen sitoutumaton hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL muun muassa välittää perheisiin tilapäistä hoitoapua, pitää yllä perhekahviloita ja pyrkii vaikuttamaan esimerkiksi lapsiperheisiin vaikuttavaan päätöksentekoon.  Voisi sanoa, että MLL tukee koko suomen vanhempia kasvatustyössään.

Monet vapaaehtoiset ympäri maata, erilaisissa paikallisyhdistyksissä, tekevät työtä MLL:n hyväksi joka päivä. Itselläni tuntuu, ettei moninkaan vapaaehtoishommiin juuri nyt ole aikaa, mutta haluan toki tuke MLL:n toiminta parhaani mukaan. Muutama kuukausi sitten kerroin teille Marskin muksut –kirppiksestä, ja nyt on haasteen vuoro. Lukaisepa siis haasteohjeet tästä:

BLOGGAAJA:

  • Kirjoita blogipostaus, jossa
  1. kerrot hyväntekeväisyysmuotinäytöksestä,
  2. haastat 5 uutta bloggaajaa mukaan ja
  3. liität vielä kuvan omasta muotinäytöslipustasi ja muotinäytöksen hengessä – kuvan omasta/lapsesi koomisimmasta tyylikokeilusta – postauksen piristykseksi.

 

MUUT KUIN BLOGGAAJAT:

  1. Jaa kenen tahansa bloggaajan muotinäytöspostaus omille some-sivuillasi ja
  2. linkkaa kuvat omasta muotinäytöslipustasi ja tyylikokeilustasi/lapsesi tyylikokeilusta omille some-sivuillesi.

Käytettään yhteisenä merkkinä #mllhyväntekeväisyysmuotinäytös, ja katsotaan, kuinka pitkälle haaste yltää.

Jotta saadaan homma heti alussa kunnolla liikkeelle, haastan viiden bloggaajan sijaan itse vähän enemmän porukkaa mukaan.  Tartutteko siis haasteeseen: Lähiömutsi, Oi mutsi mutsi, Mami go go, Kotitalouskriisi, Pupulandia, Uskola, Amalian harvinainen sairaus, Mutsis on, Kiljuva pikkunälkä, Lapsellista, Sydämen asialla, Työpöytä ja Kaunis äiti?

Kaikki nyt siis mukaan muotinäytösilakointiin 🙂 Tehdään toukokuun 13. päivästä kevään The Tapahtuma 🙂 Niin ja hei, tämähän on kaikkien juttu. Myös muidenkin kuin vanhempien tai mutsibloggajien.

-Karkki-

P.S. Jos et voi toteuttaa haastetta kaikilta osa-aluelta, sovella!

P.P.S F:n tyylinäyte kauppareissulle :Kaksi kokoa liian pieni hattu, minun kimallekaurakoruni, uimapuku(!), sukkahousut (ja ei hametta), feikki-Uggit ja Makian takki.

 

 

 

Lue myös

X