Kolmistaan

Meidän vappu

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Mulla on ihanat muistot mun lapsuuden vapuista. Meidän perhe kokoontui aina parin muun tuttavaperheen kanssa vastaanottamaan vappua isolla porukalla. Nakkeja, perunasalaattia, yhdessäoloa ja vappupalloja. Juuri sellaista lasten ja aikuisten hauskaa yhdessäoloa, josta jäi elinikäiset muistot.

Oli ihanaa, kun tänä vappuna pystyttiin tarjoamaan Neiti-F:lle samaa. Ensin aattoilta meillä F:n bestiksen perheen kanssa. Ja kuten sekä illan, että after party -kuvista näkee, oli kivaa!

Vappupäivänä söimme brunssin toisen ihanan porukan kera. Ihan huikeaa, vaikka tokihan vesisade pilasi Ullis-kierroksen. Mentiin suoraan brunssilta kotiin, ja nukuttiin – koko perhe – kolmen tunnin päikkärit.

Nauratti ihan brunssipöydän päässä katsellessa meininkiä. Siinä sitä melkein jokainen syötti jälkikasvuaan, pelasteli kaatuvia mehulaseja ja haki aktiviteettiaskarteluja. Miten siitä tuntuukin olevan niin lyhyt aika, kun tämän saman jengin vappu näytti hiukkasen erilaiselle 😉

Tai ei kokonaan erilaiselle: Kyllä silloinkin joku taisi ryömiä pöydän alla…

-Karkki-

P.S. Menkää muuten Cafe Köketiin Aleksille Balderin saliin. Ihana, ihana, ihana uusi ympäristö vanhalle rakkaalle kahvilalle. Plussaa mm. gluteenittomista jättisämpylöistä ja herrrrkullisesta gluteenittomasta pannarista. Söin kolme palaa, nams!

*F:n mekko ja palmikkopaita saatu Vimmalta blogin kautta

Lue myös

X