Kolmistaan

Mökkimonsteri ja Aarrekid-arvonta

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Olen ollut Aarrekid-fani siitä lähtien, kun hiffasin merkin olemassaolon F:n ollessa vajaan vuoden.

Aarrekid kuvastaa nimittäin jotain sellaista, millaisen lastenvaatteen haluankin olevan. Kaunis, hassutteleva, valkopohjainen (!), kestävä, pehmeä, suomalaista alkuperää ja malliltaan tarpeeksi yksinkertainen. Niin ja jotenkin vielä kaiken päälle sellainen, että jokainen vaatekappale käy niin siistimpään menoon kuin ihan arkeenkin. Niin ja tietty lomaan. Vaikka näin kuvan mökkimaastoihin.

Vuosien varrella Aarrekid-kuosit ovat kolahtaneet minuun. Aina kyllä! Mutta  jotkut vähän enemmän kuin toiset.

Tämän kevään Monsters on yksi kaikkien aikojen Aarrekid-suosikeistani. Siitä tulee mieleen aikaisempi lempparini, niin ikään Piia Kedon suunnittelema Aarremetsä. Niin ja kaipa se on niin, että mitä tahansa Piia Keto tekee, mä olen aivan myyty. Esimerkiksi ne Arabian astiat, voih!

Nyt sinulla on mahdollisuus saada myös omalle minillesi Aarrekidin Monsters-paketti. Eli paita+pipo+huivi –kombo.

Arvontaan voit osallistua niin, että joko

    1. tykkäät meistä Facebookissa  tai
    2. alat seurata meitä Instagramissa tai
    3. Twitterissä.

Facehan on jo ihan vanhaa kauraa, mutta Instagramiin liityin viime viikolla, ja se tuntuu olevan erityisesti some-kanava, joka kolahtaa minuun (ja jota ts. päivitän useasti päivässä). Sinne taltioin ne jutut, jotka ovat postausten taustalla, tai jotka eivät koskaan edes päädy tänne asti.

Kun olet jotenkin kytkenyt Kolmistaan omaan somekanavaasi, käy laittamassa vielä oma sähköpostiosoitteesi tänne viestikenttään. Arvon voittajan lauantaina 14.6.2014 klo 21.00, ja Aarrekid ottaa sitten pian sen jälkeen yhteyden voittajaan.

Aarremaista arvontaonnea!

-Karkki-

P.S. Vanhat tykkäilijät ja seuraajat saavat toki osallistua…tosin eihän kukaan kiellä seuraamasta meitä monessa somessa 😉

Kengät, Crocs (saatu) // Shortsit, Zara // Hattu, H&M // Paita, Aarrekid (saatu)

Lue myös

X