Kolmistaan

Kahvia, kirppistä, kylmää tuulta ja edelleenkin sitä kesäistä kesää

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Tänään pyöräiltiin pitkin kaupunkia. Ensin monta tuntia hengailua Hakaniemen uudessa Cafe Köketissä, ja sen jälkeen second hand –sekoilua Kallion puistokirppis goes Diakonissalaitos –häppeningissä.

Kirppistely vei niin mennessään, että a)en muistanut ottaa yhtään kuvaa ja b)mies ja lapsi tajusivat jossain vaiheessa, että heidän on aika poistua jaloista jädelle ja live-fudismatsiin (ei siihen, joka pauhaa KOKO ajan täällä olkkarissa.)

Tein aivan huikaisevia kirppislöytöjä. Mm. retropeltipurkin F:n huoneeseen, prinsessaviitan F:n roolileikkeihin, ja mulle kasan vaatteita.

Kun siinä sitten poljin lopulta yksin kohti kotia, keksin päässäni kaksi ideaa. Teidän iloksenne, rakkaat lukijani!

Ensinnäkin: Kerran olen tämmöinen kirppis- ja alehaukka, alan viimeistään elokuussa (koska kesälle en halua tehdä mitään raameja bloggailuun…tai ylipäätään mihinkään)esitellä teille kerran viikossa aina jonkin penninvenytyslöydön, jonka olen ostanut kirppikseltä tai sitten supermegahyperalesta.

Toisekseen. Viime postaukseni kommenttiboksissa Beatrica toivoi, että kirjoittaisin mutsin näkökulmasta Helsingin plussista ja miinuksista. No näissä kuvissa näkyy tietysti varmasti se, että herkkuhulluna ihanat kahvilat ovat yksi Helsingin plussista, mutta löytyypä ajatuksia Helsingistä – niin hyviä kuin huonojakin – minulta niin paljon, että ajattelin siitä syntyvän myös oikein postaussarjan. Se pärähtää käyntiin syyskuussa.

Näin tänään.

Mitä ajatuksia uudet postaussarjat herättävät, ja olisiko muita toiveita blogin suhteen? Näin kesällä voin ideoida kaikkea jännää, kun aikaa ja luovaa rentoutta päässä tuntuu olevan vähän enemmän kuin talvella.

-Karkki-

F : Pipo, Viljamin puoti * // Haalari ja arskat, Lindex // Kengät, Converse // Huivi, Aarrekid* // Ja kylmän tuulen iskiessä koko komeuden päällä vielä minun TopShop-neuleeni
*saatu

Lue myös

X