Kolmistaan

Millainen on unelmiesi blogi?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Heippa lukija!

Jotenkin välillä tuntuu hassulle, että olet ylipäätän siellä.

Mutta kyllä sä olet. Tai te olette. Sadottain, tuhansittain. Niin, ettei siihen enää vain oma äiti ja pari sukulaista, säälilukijat, riitä.

Useimmiten unohdan silti, että ruudun takana joku oikeasti minun elämästäni lukee. En ole lukijatapaamisten järjestäjä, enkä oikeastaan koskaan ole edes törmännyt teihin tuntemattomiin lukijoihini.  Teihin, jotka kuitenkin muodostatte suurimman lukijajoukkoni. Teihin, joille oikeasti päivä toisensa jälkeen kirjoitan.

Kuten olen jo pariin otteeseen kertonut, kesä on tehnyt ihmeitä näille aivoille. On ollut aikaa vain olla, ja samalla pää on tuottanut roppakaupalla ideoita ja uusia mietteitä. Ideoita kotiin, ideoita elämään. Ideoita tänne blogiin!

Siksi haluankin kysyä nyt sinulta, sinä tuttu tai tuntematon lukijani, mistä haluaisit Kolmistaan-blogissa lukea? Mitä haluat nähdä, mistä aiheesta haluat minun kirjoittavan? Niin ja mikä ehkä nykyisessä blogityylissäni toimii, mikä ei?

Tähän postaukseen ei sisälly varsinaista palkkiota vastauksestasi, vaikka niinhän usein blogeissa tehdään. Toivottavasti kuitenkin vastaat. Tuntematon ja tuttu. Nimittäin voit olla varma, että luen jokaisen mielipiteen ja idean innolla, eikä vastauksesi vaikutus voi varmasti olla näkymättä blogini jatkossa.

Ihanaa uutta viikkoa!

-Karkki-

Takki, H&M // Takin silitysmerkit, Monki // Paita, Sheinside* // Haalari, Lindex
*saatu

Lue myös

X