Kolmistaan

Ruutukuume

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Siitä lähtien, kun Mainio viime vuonna lanseerasi ruudut, olen potenut ruutumaniaa. Siis minä: Henkeen ja vereen raitatyttö!

Hiippailenhan ruutukuume kuitenkin alkoi. Heti Mainion lanseerauksen jälkeen tykästyin vielä rutkasti lisää meidän alusta astikin jo ihanaan, Eskon äidiltä saatuun Bertoian ruutukuvioiseen second hand -Diamond Chairiin. Sitten ostin ruutulampun Clas Ohlsonilta, ja lopulta aloin haaveilla jopa ruututapetista (jollaisia en ole kuitenkaan ainakaan vielä alkanut liisteröidä seinillemme).

F:n käytössä on Mainion* ruutua niin pöksyjen, kollarin kuin trikoopaitojenkin muodossa. Mutta eihän ne vielä mihinkään riitä.

Kesän ruutulöytöjä ovat olleet H&M:n minttumekko F:lle (4.95e), sekä Lagerhausin aletyynyliina (59kruunua) Stokiksesta. Aika ihania, aika halpoja

Mikä on sun suosikkikuosisi juuri nyt? Ruutu, raita, pallo vai jokin aivan muu? Kivoja ruutujuttuja saa muuten linkkailla tälle ruutuhullulle lisää!

-Karoliina-

P.S. Psssst. Mainiolta vinkattiin, että ruutumaniaan tulee helpotusta myös A/W-mallistossa. Vaikkakin syksyllä ruutujen lisäksi Mainiolta nähdään myös rutkasti jotain ihan uutta. Jes! En malta odottaa!

*saatu blogin kautta

 

 

Lue myös

X