Kolmistaan

Wanted: Resepti aamupalasmoothieen

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Viime vuonna syötiin arkiaamiaiset näin:

F naposteli kotona alkunälkään pähkinöitä, hedelmiä tai kasviksia, hoidossa hän söi aina jatkoksi puuroa. Esko veti pikaisesti kotona Berocat, kahvit ja rahkan. Minä join taas ensin desitolkulla mustaa kahvia kotona aamutoimien lomassa, jonka jälkeen bussimatkalla töihin söin Valion ProFeel-rahkan. Soijarouhemyslillä tai ilman.

Kun ostin kesällä tuon ihanan Polka Jamin Sokoksen House-mallistoon suunnitellun Huvila-kannun, ajattelin, että siihenhän sitä on sitten sykyllä hyvä iltaisin surauttaa jokin supersmoothie blenderillä aamua varten odottamaan.

Mutta mitä niihin superaamiaijuomiin oikein laitetaan? Toki olen surautellut sellaisia kevyitä marja-hedelmä-jogurtti -juomia, mutta eihän aamu niin mehumaisella setillä kyllä lähde käyntiin. Tarvitaan enemmän energiaa ja mahan täytettä.

Ehkä soijamaitoa, kookosöljyä, kauraa, pinaattia, raakasuklaata, rahkaa, marjoja….MITÄ? Kerro mulle sellainen resepti, joka aloittaa aamun koko perheelle. Niin ja: Jos joku tietää mitä niihin Kipon ihaniin juomiin laitetaan, paljasta tietosi! Heti! Rakastan niitä….

-Karoliina-

X