Kolmistaan

Lyhyet hiukset? Mulle!?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Olen mä kyllä niin ennalta-arvattava, että vähän jo nolottaa. Keväällä mä haluan – kuten kaikki muutkin – uudet valkoiset tennarit ja vaatteisiin kukkia. Syksyllä tummaan villapaitaan kääriytyminen kynttilöiden loisteessa tuntuu taas juuri sille, jota kaipaa…Niin kauan kun pääsiäisen aikaan koti täytyy täyttää keltaisen ja kirkkaan vihreän sävyillä. En ole mainoksen uhri. EnPÄ!

Mun hiuksissa pätee samat säännöt, kun muidenkin vuodenaikahimotusten suhteen. Muistatte ehkä, kun keväällä värjäytin hiukseni QHairin Maria H:lla surffiraitaisiksi. Rakastin koko kevään ja kesän huoletonta vaaleahkoa kesäfledaani, mutta samalla viikolla kuin koulut alkoivat, alkoi tuntua, että hiuksiin pitää saada syksyä.

Kaverini ehdotti mulle eilen reippaasti lyhempää tukkaa, ja se idea jäi kummittelemaan mieleeni. Ehkä puolipitkät hiukset olisivatkin aika kova juttu tooooooodella pitkän toooooodellapitkähiuksisen kauden jälkeen. Ainakin tästä nykyisestä liruluruletistä on päästävä eroon. Järkytyin, kun näin Flow-kuvissa omat hiukseni. Siis varsinkin nuo, joissa niitä ei ole kiharrettu lastensunnuntaina. Ei hyvä, ei!

Nyt mietinkin, pitäisikö värjätä hiuksia vähän tummemmaksi, vai pitäytyä luomussa. Jos hiuksistani leikataan kymmeniä senttejä, en usko, että vanhoja latvaraitoja nimittäin paljon jää jäljelle.

Niin ja käykö otsahiusteni kanssa edes puolipitkät hiukset? Sekin mietityttää, kuinka paljon uskaltaisin leikkauttaa. Ekan kollaasin olkapäähiukset ovat ihanat, mutta nuo toisen kollaasin pitkätkin hiukset vaatisivat sellaista 15-20 sentin napsaisua.Ehkeivät ne ole nyt aivan lyhyet, kumpikaan malli, mutta mulle ne sitä kyllä olisivat.

Nyt jos teillä on mielipiteitä, tyyli-ideoita tai hiustietouttaa, saapi jakaa! Kyllähän Maria mulle varmasti taas jotain ihanaa osaa taikoa, mutta olisi silti kiva kuulla teidänkin mielipiteenne!

-Karoliina-

 

 

Lue myös

X