Kolmistaan

Riippusänky

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Moikkis!


Kävin sunnuntaita Marimekon Muksulassa ja näin siellä katossa rekvisiittana tämmöisen riippusängyn. (Itse Marimekolla oli muuten tietysti paljon ihanaa, mutta ihan kauheasti kummastutti sellaiset ketjuliikkeissä jo monta vuotta sitten nähdyt cupcake-paidat. Hei ihan oikeasti Marimekko! Ei semmosta, joohan!)

Mutta takaisin sänkyyn. Toimisikohan tuollainen ihan oikeana, käytössä olevana, sänkynä? Yläilmoissa parven tapaan?  Tai sitten normaalille korkeudelle ripustettuna niin, että koko paketin voisi kääntää päiväksi seinälle…

Onkohan nämä taas aivan päättömiä ideoita vai jopa toteutettavissa?

Jos kokemusta vastaavista löytyy, tai olet vaikkapa puuseppä/rakennushenkilö/mikälie, kommenoithan tähän alle. Sisustusintoilijan mielikuvitus ei jätä tätä ideaa nyt rauhaan.

-Karoliina-

 

Lue myös

X