Kolmistaan

Pöllöilyä Aarrekidissä + arvonta

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Muistatteko, kun pari vuotta sitten pöllöjä oli ihan joka paikassa? Kaulakoruissa, sormuksissa, mukeissa, vaatteissa, tapeteissa…

Silloin mulle kävi kaikki pöllöt, nyttemmin pöllöily on alkanut kyllästyttää. Vähän sama juttu, kun niiden viiksituotteiden kanssa. Liika on liikaa.

MUTTA. Ja iso MUTTA. Aarrekidin pöllöt painivat niin eri kastissa, kuin kaikki ne muut, ettei niihin voi varmaan koskaan kyllästyä. Ne ovat ikään kuin sitä alkuperäistä pöllöperinnettä, ettei niiden arvo laske, vaikka ruotsalaisketjut tuottavat huuhkajaa toinen toisensa perään.

Jos jollekin merkille mä olen uskollinen, niin se on Aarrekid. Senhän te vanhat lukijat tiedättekin (uusille siitä osviittaa mm. täällä, täällä ja täällä).

Tämän syksyn Owls –mallisto on Aarrekidin luottosuunnittelijan, Miia Kajaanin, käsialaa, vaikka varsinainen printti perustuukin Lotta-Liina Salosen piirtämään Owl -printtiin, joka on komeillut merkin tuotteissa – mm. paidoissa ja tyynyissä – jo vuosia.

Ihaniahan nämä ovat pöllöt ovat. Ja aika nerokastakin: Tämä on todella aarrekidimäinen Aarrekid.

Ainoa miinus mallistossa oli kai se, että olisi ollut ihanaa nähdä taas jokin mahtava uusi kuosi ja uudet väriyhdistelmät. Mutta en mä silti valita. Todellakaan 🙂

Jos suhun puree Aarrekid, osallistu arvontaan.

Kirjoita kommenttiboksiin oma sähköpostiosoitteesi, sekä kaikkien aikojen suosikkisi Aarrekid-kuoseista. Viikon päästä, eli torstaina 28.8.2014 klo 21.00 arvon onnellisen 60e euron Aarrekid-lahjiksen voittajan.

Onnea arvontaan!

-Karoliina-

P.S. Mun suosikki on muuten Rannalle.

*Aarrekid-vaatteet saatu // Kengät, Converse

 

X