Kolmistaan

Syysviikonloppu mummolla ja papalla

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Juuri sellainen viikonloppu, jonka syksyisen työviikon päätteeksi toivookin.

Suuntasimme F:n kanssa heti töistä ja hoidosta perjantaina suoraan junalla Tampereelle.Siellä ruokailimme mun äitin, isän, siskojen ja toisen siskoni poikaystävän kanssa, kierreltiin hetki Koskikeskusta ja sitten ajoimme vielä samana iltana perille Hankasalmelle.

Lauantaina vierähti sitten niiden tavallisten ja tuttujen Hanksu-puuhien parissa. Käytiin mun toisen mummon luona, syötiin pihamarjoja, F leikki uudessa leikkimökissään (kuvia siitä myöhemmin) ja saunottiin mökkirannassa. Niin ja tokihan mä tein taas kirppislöydönkin. Tällä kertaa piti tuhlata ihan 10 senttiä. Ajattelin muuten esitellä sen teille ensi viikolla, mutta en täällä blogin puolella, vaan vain Instagramissa. Muutenkin pohdin, että ainakin osan Viikon kirppislöydöt -sarjan tuotteista ja ehkä joitain muitakin minipostauksia laittaisin bellan sivujen sijaan vain Instaan. Joten tänne sitten vaan seuraamaan. Nämäkin kaikki postauksen kuvat ovat viikonlopun Insta-kuvia.

Mites teidän viikonloppu meni?

-Karoliina –

P.S. Olen tietoinen, että tämä pötköteksti olisi kaivannut kappalejaon. Jostain teknisestä syystä sellaista en saanut tänään tehtyä…

X