kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 27.08.2014

Moderni mummola - inspiraatiokoti

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

 

    

Ennen kuin kirjoitan ensimmäisen varsinaisen osan viime viikolla esittelemääni 55 neliötä –postaussarjaan, on mun pakko näyttää teille kuvia kodista, joka on toiminut F:n huoneen sisustuksen esikuvana.

Ystäväni Iris asuu 70-luvulla rakennetussa kerrostalokodissa, jonka nurkista ei väriä puutu. Ja jos värit yhdistyy pettämättömään tyylitajuun, ihaniin tuunausoivalluksiin (vaikka nuo keittiön kukkalaattojen päälle liimatut timanttikontaktimuovit)ja klassikkohuonekaluihin, ei homma vaan voi mennä pieleen. Siellä ne nyt ovat, mun haaveet : Uten.Silo, String ja moni muu. Ah!

-Karoliina-

 

Kommentit (3)

Ei ole kyllä Hannen koti, vaikka näyttääkin tosi samalle 😀

Miksi mä luulin et tää on Lähiömutsin koti? 😀 Siis oonhan mä siellä käynyt ja siltikin olin ihan varma (koska pesänrakennusvietillinenhän voi muuttaa asuntoaan hetkessä…)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X