Kolmistaan

Viikonlopun menovinkki: Lasten viikonloppu Teurastamolla

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Meitsi toipuu vielä tämän viikonlopun tästä jo iäisyyden kestäneestä syystautisumasta, mutta jos teillä on viikonlopuksi tekemisen puutetta, suosittelen suuntaamaan Helsinki Design Week -tapahtumaan liittyvään, jo toista kertaa järjestettävään, Lasten viikonloppuun.

Tänä vuonna Lasten viikonloppu (13.-14.9.2014) kokoaa perheet supersiistille Teurastamon alueelle. Markkinameiningin ja muotinäytösten lisäksi luvassa on tietysti myös kaikenlaista ihan oikeaa lapsille suunnattua tekemistä ja puuhaa. Esimerkiksi Liisa Ihmemaassa -kattaustyöpajassa syntyy taidetta vaikkapa astioista ja pahveista, ja LEGOn ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin yhteisessä voimannäytteessä puolestaan visioidaan ja rakennetaan unelmista totta, LEGO LEGOlta.

Touhukasta viikonloppua!

-Karoliina-

* postaus on tuotettu yhteistyössä  HDW:n ja LEGOn kanssa. Kuvat: HDW/Lasten viikonloppu 2013

 

 

 

 

 

Lue myös

X