Kolmistaan

LivBox — kiireisen mutsin selviytymispakkaus + arvonta

Teksti: Karoliina Pentikäinen

    Kun puhutaan (varsinkin naisten) kaunistautumisesta, erottuu joukosta aina kahden eri ajatusmaailman edustajia. Toisten mielestä meikkaamiset ja muut kauneustoimenpiteet tehdään ennen kaikkea toisia ihmisiä varten. Osan mielestä koko kaunistautumisen pointti on taas siinä, että se tehdään omaa hyvinvointia edistääkseen.

Minä asetun näiden joukkojen välimaastoon. Myönnän, että ihmisvilinässä on helpompi liikkua, jos minulla on ainakin on sellainen olo, etteivät muut pidä minua aivan ladon seinästä repäistyn näköisenä. Kyllä se lisää itsevarmuutta.

Toisaalta olen tajunnut – varsinkin juuri äsken kaksi viikkoa kotona sairauslomalla maanneena – että jonkinlaiset kauneusrutiinit pitävät oman olonkin parempana, vaikkei kukaan muu kuin oma perhe minua koko päivänä näkisikään. Jotenkin siitä, että edes vähän sudin aurinkopuuteria naamaan ja laitoin kauniimmat kollaripöksyt jalkaan, henkinen olokin koheni.

Kun sain blogin kautta ehdotuksen kokeilla LivBoxia – kerran kuussa kotiin lähetettävää kosmetiikkatuotelaatikkoa – ajattelin ensin, ettei se ole ehkä ihan minun juttuni. Kun en koe olevani mikään kosmetiikkatrendien aallonharjalla ratsastelija.

Asiaan vähän tarkemmin tutustuttuani koin kuitenkin ahaa-elämyksen. Juuri siksihän tämä mystinen kauneuslaatikko sopii minulle! Juuri siksi, että olen kiireinen pienen lapsen äiti, työssä käyvä nainen, jolla ei ole koko tämän härdellin keskellä enää aikaa, energiaa tai edes halua etsiä netistä tai lehdistä kosmetiikkauutuuksia. Onkin siis ihan parasta, että joku toinen tekee etsintätyön puolestani. Ja lähettää vielä paketillisen kauneustuotteita, joka kuukausi tarvittavia purnukoita ja putkiloita, kotiovelleni asti.

Tämän kuun (9/2014) LivBoxista paljastui muun muassa L’Oréal Parisin Skin Perfection Unifying Day Moisturiser –päivävoide, L’Occitanen Shea Butter -käsivoide ja L’Oréal Parisin Elnett Satin Volume Excess -hiuskiinne. Aikalailla siis sellaisia tuotteita, joita tämmöinen ihan perusnainenkin tarvitsee. Ja toisaalta: Kuitenkin sen verran luksusta ja hömppää, että laatikon hypistely ja sisällön ihastelu piristävät päivää.

Kerran olen saanut viimein päivitettyä hiukset 2000-luvun alusta tähän vuoteen, ja kosmetiikkapussinikin päivittyy nyt LivBoxin ansioista, voisi jo sanoa, että meikä on viimein tajunnut, että kolmekymppisenä tosiaan kauneuteen tulee panostaa vähän eri keinoilla kuin silloin hamassa teinivuosien ja parin kympin taitekohdassa. Faktahan se nimittäin on, ettei tähän naamaan enää riitä kauneuslehtien vinkit nuorelle iholla : ”Sipaisu huulikiiltoa ja peitepuikkoa muutamiin näppyihin”. Ja toisaalta: Myös se meikkipäivän jälkeistäkään elämää – puhdistusta ja kosteutusta –  ei voi totisesti enää laiminlyödä.

Ehkä he LivBoxilla lukivatkin ajatukseni, koska Lumenen Bright Touch -puhdistusvaahto nousi tämän kuun boksista suosikikseni. Minä nimittäin haluan, että iltasuihkussa ei tarvitse läträtä kymmenellä erilaisella kasvopuhdistuksella, vaan meikit ja muut epäpuhtaudet lähtevät yhdellä kertaa, yhdellä puhdistusaineella. Itse asiassa Bright Touch -puhdistusvaahtoon siirtyminen tuntui aika luonnolliselle, koska olen jo aikaisemminkin käyttänyt saman merkin ja linjan puhdistusvoidetta.

Jos haluat, että sinunkin postiluukustasi kolahtaa LivBox seuraavina kolmena kuukautena, osallistu kisaan kertomalla tähän postauksen alle kommenttikenttään, mikä on oma kosmetiikkasuosikkisi tältä syksyltä. Tuote voi olla tästä boksista, tai sitten jokin ihan muu. Nämä teidän vinkkinne ovat muuten aika tärkeitä, koska sen lisäksi, että voittaja saa kolmen kuukauden LivBoxit, saa hän myös vinkkaamistanne suosikkituotteista yhden laatikkonsa täydentäjäksi.

Arpaonnea ja kauniita hetkiä!

-Karoliina-

P.S. Pssst. Jos epäilet, ettet ole hannuhanhi, voi LivBoxin silti saada, jos ei nyt ihan ilmaiseksi, niin ainakin huomattavasti edullisemmin kuin yleensä. Tässä vielä ohjeet aletilaamiseen:

  • Tilaa LivBox koodilla kolmistaan ja saat -25 % alennuksen jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista TAI kolmen kuukauden määräaikaistilauksen loppusummasta. Myös lahjatilaukset.
  • Alekoodi on voimassa vain 17.-18.9.2014 ja tämä on muuten Bella-blogien ja LivBoxin tällä erää viimeinen yhteinen kampanja ja samalla alekoodijako, joten nyt jos koskaan, kannattaa tarttua tilaisuuteen!

 

 
*arvonta päättyy maanantaina 22.9.2014 klo 21.00

Lue myös

X