Kolmistaan

Jaa parhaat eteissäilytysvinkkisi

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Tänään mun piti esitellä teille meidän eteinen osana 55 neliötä -postaussarjaa. Kuvia ottaessa iski kuitenkin sellainen olo, että eihän mulla ole teille oikein mitään fiksua näytettävää. Eteinen on kesken, ja sen verran vielä toimimaton, ettei siitä taitaisi olla vinkiksi tai inspiraatioksi vielä oikein kenellekään.

Eteisemme on kyllä kämpän pinta-alaan nähden ihan ok:n kokoinen. Eikä edes käytävämäinen vaan ennemminkin avara alue. Hankalaksi lapsiperheelle eteisessä tekee kuitenkin kaksi seikkaa: Ensinnäkin lattia on valkoista parkettia. Ja toisekseen. Eteisessä on seinäpinta-alaa hirveän vähän. Eteisalueen nimittäin rikkovat peräti kolme ovellista oviaukkoa, kaksi ovetonta koloa ja yksi liukuovikaappi.

Periaatteessa pidän eteisestämme jo nyt. Siinä ei ole mitään ällöä, jota erityisesti haluaisin pois. Mutta lisää ryhtiä ja säilytystilaa kyllä kaivataan. Mielellään halvalla ja kestävästi. Vaikea yhtälö?

Heittäkääpä nyt kehiin omat toimivat ja jopa vähän erikoisetkin säilytysratkaisunne! Tarvetta olisi hyvälle eteisenmatolle, jonka voi leikata muotoon. Niin ja seinään (ja kattoon?) kiinnitettäville (mahdollisimman vähän syville) kenkä- ja vaatekaapeille, sekä muille vaatesäilytysjärjestelmille.

Eniten pohdituttaa se, kannattaako nyt tuunata jokin Ikea-kaluste meille sopivaksi, panostetaanko muutamaan klassikkoon vai teetetäänkö eteisen osasia jopa puusepällä asti (niin ja jos, niin kenellä…).

Kivaa torstai-iltaa!

– Karoliina-

*kuvat: Ikea ja HAY

Lue myös

X