Kolmistaan

Miten nahkakengät huolletaan?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

En muista, montako vuotta sitten ostin itselleni syksykengiksi Aiglen nahkanilkkurit (ehkä 2011?), mutta samasta hetkestä lähtien kengistä tuli yhdet lemppareistani. Plus näiden kenkien laatu on aivan huikea (vaikka ilman jalkaa sisällä näyttävätkin vähän kurttuisilta).

Aluksi ostin kengät välikautta varten, mutta lopulta olen porskutellut popoilla myös talvipakkasilla. Väliin lisään vain villapohjalliset ja villasukat.

Nyt tänä syksynä F sai myös omat kaupunkinilkkurinsa* PO.P+Kavat –kengistä. Mielestäni nahkakengät sopivatkin lapsille yhtä hyvin kuin aikuisillekin. F:llä on ollut mm. joka ikinen talvi käytetyimpinä ulkokenkinään Tepsut-talvimaiharit, eikä ole tullut mieleenkään vaihtaa niitä mihinkään synteettiseen materiaaliin. (Sadesäät ovat toki erikseen.)

Kolahtavatko tämmöiset perusnahkanilkkurit myös sinuun? Entä mitkä ovat parhaat nahkakengänhoitovinkkisi? Haluan nimittäin, että nämä popot kestävät pitkään!

-Karoliina-

*saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X