Kolmistaan

Viikon kirppislöytö: Marimekon raitapaita

Teksti: Karoliina Pentikäinen

TUOTE Raitapaita, Marimekko
OSTOPAIKKA Kallion Puistokirppis goes Diakonissalaitos
HINTA 4e
KÄYTTÖKOHDE Karoliinalle
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET Normaali pesu 40 asteessa
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Paidan kunto on erinomainen. Aivan uutta vastaava. Olen käyttänyt paitaa kesän ja syksyn aikana todella paljon. Ainoa miinus on paidan väri. 5/5-pisteet olisi saanut samainen paita musta-valkoisena. (Niin ja osin se nolottaa, että minä, jonka ei pitänyt KOSKAAN käyttää Marimekon vaatteita, on ihan hurahtanut nyt erityisesti raitoihin. Enpä olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut, että pukeudun joku päivä opettajauniformuinhokkiini, raitapaitaan. Ja vieläpä vapaaehtoisesti.)
 4/5

Kivaa lauantai-iltaa!
-Karoliina-

Lue myös

X