Kolmistaan

Joulu on täällä…Mutta mistä koristeet ja ideat?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Olen aina, ihan aina, rakastanut joulua. Ja mitä ihmettä: Nyt marraskuuta on mennyt jo monta päivää, enkä ole vieläkään ostanut yhtään joululehteä, saati lisännyt kotiimme valoja tai joulukoristeita! Täytynee ottaa aikaa kohta kiinni ja aloittaa joulupuuhat. Onneksi ehdimme äidin kanssa suunnitella ainakin lahja- ja ruoka-asiat valmiiksi jo muutama viikko sitten.

Osaatteko muuten vinkata jostain hyvästä joulu- ja/tai sisustusblogista, jossa joulukoristelu olisi toteutettu vähän raffimpaan makuun? Vähän ärsyttää, että kaikki sisustuslehdet ovat täynnä maalaisromanttisia joulukoteja aivan kuin vähän pelkistetymmästä linjasta pitävät eivät haluaisi koristaa kotiaan jouluiseksi.

Niin ja onhan tässä toinenkin suuri kysymys: Punainen ja pronssinen joulu? Entä onko linjoilla muita jouluhulluja?

-Karoliina-

*Kuvat: H&M

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X