Kolmistaan

Kuka järjestääkään F:n 4-vuotissynttärit?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Iholla-sarjaa seuranneet ehkä muistavat jakson, jossa saimme Eskon kanssa aikaiseksi oikein kunnon syntymäpäiväriidan F:n kolmevuotissynttärijärjestelyistä.

Siinä tiimellyksessä sitten tuli päätettyä, että seuraavat synttärit järjestää sitten vuorostaan Esko.

Mutta niinhän siinä kävi, tietysti, että kyllä juhlajärjestelyt ovat jääneet minun vastuulleni. Ja hyvä oikeasti niin! Luulen, että tämä on kuitenkin lopulta meistä molemmista hyvä ratkaisu. Esko ei ehkä ole ihan juhlamiehiä. Ja minä rakastan suunnitella kaikkea kaunista ja herkullista.

Sen verran kuitenkin näinä muutamana viime vuotena olen oppinut, että en meinaa ottaa itselleni enää stressiä leipomisista. Siksipä me menemme tänä vuonna brunssilinjalla (Joo. Luin Hesarista, että brunssit ovat jo aivan out, mutta tämä onkin nyt se ”maalaisjuntti twisti”).

Kertokaapa nyt, miten voisin järkätä brunssi mahdollisimman vähällä vaivalla ja rennolla asenteella? Vinkkejä tarjottavista ja muista järjestelyistä otetaan vastaan perjantaihin asti 🙂

Sen verran sanon, että kakkuasia on jo kondiksessa (kiitos ihanan pikkusiskoni), ja muuten yritetään mennä ilman sen suurempia leivonta- tai kokkaustalkoita.

-Karoliina-

P.S. Voi kun F on ollut pieni vuosi sitten <3

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X