Kolmistaan

Sähäkät geelikynnet. Marras-joulukuu 2014.

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Muistatteko, kun otin vähän aikaa sitten kynsiini kestolakkauksen? Pidin huolletuista kynsistäni ihan kauheasti, mutta kuten jo aiheesta kertoneessa postauksessakin kerroin, kestolakkaus ei ehkä sovi niille, jotka haluavat käydä huollattamassa kyntensä mahdollisimman harvoin.

Vaikka kauneushoidoissa käyminen onkin ihanan rentouttavaa, arjen luksusta, en uskonut, että kestolakkauksen vaatima kahden viikon huoltoväli olisi minun juttuni. Niinpä päätin, että testaan seuraavaksi ihan oikeita geelikynsiä, joiden pitäisi kestää kynsissä puolet pidempään kuin kestolakkauksen.

Kuten alkukuvasta näkyy, mun kynnet luomuina ovat ihan kauheat. Käteni kuivuvat talvisin todella pahasti, ja tuntuu sille, kuin mikään rasva ja kuorinta ei auttaisi niihin.

Geelauksen kynsiini teki Flamingon Kitty Cat Beuty Centerin Kati. Ensin ajattelin, että voisimme pidentää kynsiäni tippien avulla, mutta sitten päädyimme kuitenkin siihen, ettei kynsiini laitettasi varsinaisesti mitään lisäosia. Geelin alla on siis vain oma, luonnollisen mittainen, kynteni.

Mulla on olut geelikynnet joskus menneisyydessäni, ja silloin halusin aina sen perinteisen valkokärkisen, ranskalaisen manikyyrin. Nyt oli kuitenkin tunne, että haluaisin vähän hullutella kynsilläni. Niinpä valitsimme tummansiniset kynnet pienellä kimallelisäosalla. Olin nähnyt jossain ulkomaisessa muotilehdessä, että manikyyrin kaari ei oltukaan tehty aivan siihen kynnen kärkeen, vaan pikemminkin hyvin lähelle kynnen tyveä. Ja niinpä pyysin samanlaista nyt itsellenikin.

Pro Nailsin geelikynnet ovat olleet mulla nyt reilut kolme viikkoa, ja ne voi kun taas todeta, että tämä on ihan mun juttu. On ihanaa katsoa käsiään, jotka ovat aina huolitellut. Erityisen iloinen olen kuitenkin siitä, että käteni eivät kuivi enää niin pahasti. Nyt kun kynnet eivät ime kaikkea kosteutta, pysyvät kädetkin paremmassa kunnossa.

Mitäs piditte tämmöisestä vähän erilaisesta ranskiksesta? Ideoita joulukynsiin saa myös laittaa tulemaan!

-Karoliina-

* Kynnet toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

 

 

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X