kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 12.12.2014

Voita leffalippuja ja fiilistele samalla keijumaista taikaa

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Missä välissä se oikein tapahtuikaan, että sellaisesta pienestä pallerosta tuli niin iso tyttö, joka innostuu kaikesta prinsessa-keiju –ihanuudesta, ja joka jaksaa tököttää haltioituneena leffassa ja teatterissa tuntitolkulla? En yhtään muista milloin, mutta sellainen meillä nyt täällä kotona hiihtelee.

Helinä-keiju ja Mikä-mikä-hirviön arvoitus –elokuva saa ensi-iltansa 19.12, ja meillä on F:n kanssa ilo päästä mukaan katsomaan leffa aivan tuoreeltaan.

Virittäydyimme tunnelmaan jo vähän tällä viikolla, kun F ratkoi printattavia pulmatehtäviä ja piirteli omia keijuaiheisia piirustuksiaan. Suosittelen leffan tiimoilta muuten piirtelyä siellä kotonakin, koska linkkaamalla piirustukset Instagramiin #-merkein #keijupoukama ja #mikämikähirviö, olet mukana leffalippujen, sekä Helinä-keiju-aiheisien tuotepalkintojen arvonnassa. Aika osallistua skabaan on koko jäljellä oleva vuosi 2014.

Nyt täällä höpistään Keijupoukamasta, Kattilakeijuista ja taikapölystä. Tosifani on valmiina!

-Karoliina-

P.S. Helinä-keiju ja Mikä-mikä-hirviön arvoitus -traileri nähtävissä täällä. Ikäraja 4/7

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X