Kolmistaan

Osallistu bloggaamiseen! Selitä ja anna sanoja!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

 

  Olen aina rakastanut naistenlehtien niitä juttuja, joissa haastateltaville annetaan kirjaimia tai sanoja, joista heidän on sitten kerrottava omat assosiaationsa tai mielipiteensä. Yksinkertaisuudessaan nuo jutut vaan kertovat minusta ihmisistä aika paljon.

Kun kirjoititte minulle itsestänne tässä postauksessa, oli se yksi merkittävimpiä kohtia bloggaamisurallani. Tuntui, kuin olisin ensimmäisen kerran saanut todella tietää, ketä teitä siellä ruudun takana oikein onkaan.

No. Nälkä kasvaa syödessä, ja nyt kun perustiedot on kasassa, haluan tietää teistä vieläkin enemmän. Joten. Kertokaapa minulle omat selityksenne, ajatuksenne tai assosiaationne seuraavista sanoista

  • vapaus
  • talvi
  • työ
  • lapset
  • glamour

Olisi siis ihana kuulla teidän naistenlehtiselityksenne edellisiin sanoihin!

Niin ja: Antakaapa te nyt vuorostanne Eskolle ja mulle sanoja, joita me päästään pohtimaan ja selittämään. En malta odottaa, että mekin päästään osallistumaan tähän 🙂

Kivaa sunnuntaita ja kolmatta adventtia! Kaupungilla on ihania jouluvaloja, mutta eihän tämä sää varsinaisesti ole kovinkaan talvinen…joten pikkainen kesä- ja valofiilistely kai sallittakoon.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X