Kolmistaan

Kolmistaan-joulu kuvina

Teksti: Karoliina Pentikäinen

 

   

Saavuimme aattoa edeltävänä yönä Hankasalmelle. Takana oli jo yksi ”jouluaatto” Eskon suvun kanssa, ja sitten astuimme toiseen aattoon lähes suoriltaan.

Kaikki aattoasiat tehtiin lähes samalla kaavalla, kun tässä samassa punaisessa talossa toimittiin jo silloin, kun olimme siskojeni kanssa pieniä. Aamun riisipuurot ja mummolavierailu. Joulukirkko, hautausmaa, joulusauna, illallinen ja joulupukin odottelu. Lahjat ja sitten leikin ja kinkkuleipien jälkeen unille.

Me aikuiset avasimme omat lahjamme vasta, kun F oli simahtanut kasin maissa. Hurjimmat meistä valvoivat (minä ja siskoni Hipsu) ihan puolille öin. Muut hipsivät unille vähän aikaisemmin.

Joulupäivä meni niin rennosti, että harva päivä vuoden aikana yltää siihen. Ulkoilua, leikkiä, päiväunia, leffoja, kirjoja ja ruokaa. Ahh!

Tänään vietämme mummoni syntymäpäivä ja Esko suuntaa sitten jo Helsinkiin. Minä ja F jäämme tänne vielä hetkeksi. Saa nähdä, kutsuuko minua ja siskojani tänään vielä tapsantanssitkin. Niin tai ainakin huomenna Jyväskylän alennusmyynnit. Saas nähdä! Päivä on vielä nuori 🙂

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X