Kolmistaan

Voiko miehelle ostaa kosmetiikkaboksin?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Minä olen juhlien suhteen aika ronkeli. Periaatteessa on hauskaa, että arkea voi kohottaa erilaisten kekkereiden voimin, mutta silti jollakin tasolla vähän jopa ahdistun esimerkiksi uudesta vuodesta, vapusta ja juhannuksesta, jolloin on pakko keksiä jotain spesiaalia. Pakkojuhlinta, se jotenkin tympii.

Yksi ihan hömppä juhlapäivä, josta kuitenkin pidän hirveästi, on ystävänpäivä. Tiedän sen olevan monien mielestä aikamoista jenkkihöttöä, mutta minusta juhla on vaan jotenkin mahtava. Päivä pyhitettynä ystäville, kavereille ja kaikista rakkaimmille. Se jos mikä, ei ole mikään turha aihe juhlinnalle.

En ole ollut mikään erityinen ystävänpäivälahjaostelija, vaan ennemminkin olen juhlistanut päivää viettämällä aikaa kamujen tai Eskon kanssa leffassa ja hyvän ruuan äärellä. Muistaakseni meidän ekana ystiksenä Esko kyllä osti mulle Fresitaa ja Arnold`sin sydändonitsin sydänvaahtisten kanssa. Aaaaw! Voi niitä aikoja <3

Musta tuntuu, että viimeinen vuosi on ollut meille aikamoista pyöritystä monestakin syystä, ja tänä ystävänpäivänä erityisesti haluan muistaa Eskoa vähän vielä paremmin kuin aikaisempina vuosina.

Muistatte varmaan, kun viime syksynä kirjoittelin teille LivBoxista, kotiin tilattavasta kuukausittain ilmestyvästä kosmetiikkapaketista. LivBoxihan on pääasiassa tarkoitettu naisille, mutta silloin tällöin miehetkin pääsevät nauttimaan tästä ylellisyydestä.

Esko saikin itse asiassa viime isänpäivän aikaan yllättäen LivBoxilta paketin* ja piti siitä oikein kovasti. Silloin paketista ilmestyi mm. Marvisin hammastahnaa, Roberto Cavallin tuoksunäyte, sekä Lumenen sampoo.

Sain näin uuden vuoden aluksi ja uuden ystävänpäivän alla mahdollisuuden vinkata myös teille siitä, että miesten LivBox olisi taas tilattavissa. Isänpäivän aikaan boksit myytiin aikamoisella vauhdilla, vaikkei niistä taidettu edes oikein vinkatakaan missään. Jos siis silloin jäi miesboksi hankkimatta, voi vahingon korvata näin ystävänpäivän alla täällä osoitteessa.

Olisiko tässä siis myös sinun lahjasi puolisollesi? Sehän on selvää, että Eskon paketista LivBox ainakin paljastuu. Minusta on muuten aikana mahtavaa, että myös miehet saavat niiden ainaisten sukkien ja bokserien sijaan joskus myös kosmetiikkahemmotteluja. Eihän nuo nykyukkelit niin jörriköitä enää taida olla, ettei tämmöinen lämmittäisi vähän karjummankin faijan mieltä.

Niin ja osajännityksen lahjaan tuo se, etten minä antajanakaan voi tietää tarkaan, mitä laatikosta paljastuu. Se onkin tämmöiselle yllärihömpälle kiva lisä koko lahjatouhuun 🙂

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X