Kolmistaan

Karoliinan juhlahiukset, -meikki ja -asu

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Kuten jo olen pariin otteeseenkin maininnut, olin lauantain ystäväni häissä.

Kerroin perjantain postauksessa siitä, että olen aivan hurahtanut vaatteiden teettämiseen, ja niinpä lauantain juhlassa pääsin ensimmäisen kerran ulkoiluttamaan Jyväkyläläisessä Atelje Iina teetettyjä jakkua ja toppiani.

Mekon olin ostanut* syksyllä Little Copenhagenista. Panta oli Glittersistä, korkkarit parin vuoden takaa Biancosta ja hopealaukku ikivanha löytö. En edes muista, mistä sen olen alkujani ostanut.

Seuraavaksi tarkoituksenani olisi teettää Iinalla klassinen pikkumusta, sekä housupuku. Ajattelin, että ne olisivat oiva lisä hyvän mielen vaatekaappiini. Sellaiset asut, tämän topin ja minijakun lisäksi siis, joita voisi pitää erilaisten asusteiden kanssa juhlassa kuin juhlassa, vuodesta toiseen.

En ole ennen ollut näin fiksu pukeutuja, vaan olen ostanut lähes joka juhlaan erikseen jonkin hätäostoksen. Tiedättehän? Pakko saada kolttu, joten mukaan tarttuu jotain, josta ei ole myöhemmin mitään iloa.

Onko teillä joitain sellaisia luottovaatteita, vaikka nyt sitten tuo kaikkien tietämä pikkumusta, joka pelastaa tilanteen kuin tilanteen? Mitkä muutenkin elämässänne ovat niitä teidän vaatekaappinne kulmakiviä ja pelastajia? Juhlassa tai arjessa.

-Karoliina-

*ostettu lahjakortilla, joka on saatu blogin kautta

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

X