Kolmistaan

Voita Bedit-lahjakortti vetoketjupäiväpeitteeseen!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Lyhyestä virsi kaunis : Kommentoi tähän alle ja ole mukana Beditin 135 euron arvoisen lahjakortin arvonnassa! Summahan on siis sellainen, että sillä saa yhden 80/90cm * 200cm -kokoisen päiväpeiton kokonaisuudessan, tai sitten lahjis on hyvä pesämuna isomman peiton ostoa ajatellen.

Meillähän Bedittejä löytyy niin F:n sängystä, kuin meidänkin makkarista. Niin ja myös lattialta, kun keksin, että pussukka voisi toimia vieraspetivaatteiden ja pehmolelujen säilytyspussina samalla, kun sitä voi käyttää säkkituolin tapaan. Voin siis sanoa, että suosittelen! Onnistuu nimittäin 4- ja 35-vuotiaaltiakin tuo sängynpetaaminen vähän joutuisammin 😉

Arpaonnea!

-Karoliina-

* arvonta-aikaa sunnuntaihin 1.2.2015 klo 22.00 asti

Edit: Äänestys loppunut!

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.