Kolmistaan

Lukijailta Punavuoren Peikossa lastenvaatteiden ja OMO:n seurassa

Teksti: Karoliina Pentikäinen

  Uskokaa tai älkää, mutta pyykinpesu on mun intohimo. Tuntuu niin kivalle lajitella vaatteet värien mukaan, valita oikea pesuohjelma ja -aine, ripustaa puhdas pyykki ja viikata se kaappiin.

Saan kai kiksejä siitä, että homma hoituu niin, ettei vaatteet kulahda, venähdä tai vaihda väriä. Olen todellinen pyykkimummo! Ja pyykkimummoushan tukee myös hyvän mielen vaatekaappi -projektiakin.

Jos sinä olet myös vinksahtanut pyykkäämiseen, tai toisaalta inhoat sitä, ja kaipaat vinkkejä, ilmottaudu mukaan minun ja Riikan blogin lastenvaate- ja pyykinpesulukijailtaan! Ohjeet ja info tässä:

  • Mikä? Lukijailta, jossa kevään uutuuslastenvaatteita ja vinkkejä pyykinpesuun (OMO).
  • Missä? Punavuoren Peikossa (Uudenmaankatu 15, Helsinki)
  • Milloin? Tiistaina 17.3.2015 klo 18.30-20.00
  • Mitä muuta? OMO-asiantuntija, Riikan blogin Riikka, meikäläinen ja huippukokki Akseli Herlevin loihtimat pienet purtavat. Niin ja ihana lahjakassi kaikille osallistuneille!
  • Saako lapset ottaa mukaan? Tietysti! Heillekin on luvassa kivaa puuhailtavaa.
  • Miten pääset mukaan? Ilmoita itsesi (ja lapsesi) osoitteeseen karoliina.kolmistaan@gmail.com . Mukaan mahtuu 8 ensimmäistä mutsia.

Ja hei: Jos et pääse mukaan, mutta sinua mietityttää jokin pyykinpesuun liittyvä asia, laita tähän kommenttikenttään kysymyksesi. Me selvittelemme pyykkimysteerit sitten tiistaina teille!

Tervetuloa immeiset 🙂

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X