Kolmistaan

Kuumimmat hiusvinkit kesään 2015 + QHair-lukijaillan kuvasatoa

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Keskiviikkoiltana Albertinkadun Qhairissa oli tiivis tunnelma, kun liki 40 lukijaani ja lähes koko QHairin henkilökunta viettivät rentoutumisiltaa hiustrendien parissa.

Ensin qhairilaiset kertoivat kevään ja kesän kuumimmista trendeistä, ja sitten jokaisella iltaan osallistujalla oli mahdollista suunnitella uusi hiustyylistä ammattilaisen kanssa. Oli ihana nähdä, kuinka ammattilaiset visioivat jokaiselle asiakkaalle oman uniikin hiustyylin, ja kuinka toisaalta ovesta poistui tyytyväisiä naisia. Tuli tunne, että ilta antoi niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin paljon.

Kaikista ihaninta illassa minun kannaltani oli se, että pääsin jutustelemaan teidän lukijoiden kanssa. Oli hauska nähdä eri ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia naisia saman katon alla. Ruokaa, juomaa, rupattelua ja kauneutta. Aika täydellinen keskiviikkoilta minusta!

Itse jätin oman kuontaloni suunnittelun tuonnemmaksi, ja keskityin vaan nappaamaan tietoa siitä, mitkä asiat ovat pinnalla kesällä 2015 niin vaatteissa kuin hiuksissakin. Kävi ilmi, että:

  • 70-luku tulee ja kovaa. Lettejä hiuksissa, hapsuja vaatteissa.
  • pyöreät laukut ovat todella in.
  • hiusten pituuksissa LOB jyllää edelleen.
  • hiusväreissä suositaan luonnollisia sävyjä (tosin ihanat pastellit ovat edelleen kuumaa huutoa)

Lisää kevän ja kesän hiusvinkkejä voi lukea QHairin omasta blogista täältä.

Kaikista mullistavin tieto, jonka illan aikana sain, liittyi Olaplex-käsittelyyn, jonka avulla hiuksia voi värjätä ja vaalentaa rutkasti voimakkaammin kuin ennen. Jopa mustasta avian vaalenaa, yhdellä kampaajakäynnillä. Voin sanoa, ettei tama tieto ainakaan yhtään helpota omaa himoani siirtyä brunetesta blondiksi… Jaiks!

Kiitos vielä illan vieraille ja QHairin henkilökunnalle! Näitä lisää ja pian 🙂

-Karoliina-

P.S. Muuten : Seuraatko trendejä hiusasioissa vai kuinka leikkauksesi ja hiustesi väri valikoituu?

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X