Kolmistaan

30-vuotiaaksi ilman ikkunanpesukokemusta? Ja kuinkas sitten kävikään?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Nolo paljastus : Mä en ole koskaan pessyt ikkunoita. Tai siis olen mä joskus nuorena pessyt avuksi mummoni ikkunoita, mutta 11 vuotta olen saanut asua omillani ilman, että olen joutunut jynssäilemaan oman asuntoni ruutuja.

Omaksi puolustuksekseni sanon, että olen tuona aikana asunut tasan 11 eri osoitteessa, joista räkäisiä opiskelijakämppä aika moni (luonnollisesti siellä pesu ei edes käynyt mielessäni). Plus edellisessä omistusasunnossamme juuri pesuvaiheeseen sattui sopivasti juuri ikkunoiden vaihto, joten en näkisi, että ihan toivoton tapaus olen.

Mutta. Täytyyhän se myöntää, että koska hommaa olen niin kauan lykännyt, oli kynnys ikkunanpesuhommiin ryhtyessä melkoinen. Jotenkin sieltä teiniaikojen syövereistä muistui mieleeni ne mummon tarkat kyttäykset, ettei vesipisaroita tai raitoja vain jäisi ikkunoihin. Ja kun niitä jäi aina!

Päätin kuitenkin jättää teiniangstailut menneisyyteen, ja tarttua tuumasta toimeen. Käytin ikkunanpesu hommissa Kärcherin ja Bellablogien kampanjan kautta saatua WV 2 plus– ikkunanpesuri, ja siihen kuuluvaa pesuainetta, suihkupulloa ja puhdistusliinaa. Olin skeptinen. Myönnetään. Ja jouduin perumaan ennakkoaatokseni. Hitsi vieköön: Se todella toimi! Ei viiruja, vesipisaroita ja käsi kipeänä hinkkaamista. Aika loistavaa!

Ennen kun kurkkaat postauksen alla olevasta videolinkistä vielä ikkunanpesuniksini, luepa vielä seuraava. Kun käyt jakamassa oman kevätsiivousvinkkisi (kuvan kanssa tai ilman) täällä, olet mukana arvonnassa, jossa jaetaan kolme pesuria ikkunanpesuhommiin. Nyt siis vaan skabaamaan voitosta!

Ihania kevätsiivoushetkiä! Meillä tosin ikkunanpesuhommelit eivät rajoitu – nyt kun vauhtiin on päästy – vain omaan kämppään, vaan kohta joku toinenkin saa nauttia puhtaista ikkunoista…Mutta siitä vähän enemmän muutaman viikon päästä. Sillä välin voit kurkata vaikkapa Kärcher-pesureiden mallit  täältä, ja lähimmät ostopaikat puolestaan täältä.

https://youtu.be/enMgnYEbx9A

-Karoliina ja Esko –

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X