Kolmistaan

Olohuoneen muutos. Postaussarja : 55 neliötä. Osa 7.

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Tuli sunnuntaina sellainen fiilis, että teki muuttaa olohuoneen huonekalujen järjestystä. Olin kuvitellut, että näin pienessä tilassa edellinen olkkarijärjestys olisi ainoa mahdollinen (”vanhan olohuoneen kuvat täällä), ja siksipä innostuksestani huolimatta en halunnut elätellä liian suuria toiveita uuden ilmeen suhteen.

Mutta kuinkas kävikään? Minusta tilasta tuli vieläkin kivempi kuin aikaisemmin. Ainoastaan tuo ruokapöytä – joka näyttää näin keskellä huonetta vieläkin raskaammalle – oikein HUUTAA sitä, se pitäisi kuskata pois. Haaveissa olisi jokin kevyt jatkettava pöytä.

Loppuun vielä MTV Cribs 😉

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Lue myös

X